PUBLICITAT

Vives felicita el Nadal als interns del centre penitenciari

Per El Periòdic

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, durant la seva visita al centre penitenciari d'aquest dimecres.
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, durant la seva visita al centre penitenciari d'aquest dimecres. | BISBAT D\'URGELL

 

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va visitar aquest dimecres el centre penitenciari de la Comella, juntament amb l'Arxiprest de les Valls d'Andorra, Ramon Sàrries, amb la finalitat de dur a terme una pregària de Nadal i mantenir una trobada amb els interns.

En la seva arribada, Vives va ser rebut pel director del centre penitenciari, Miquel Àngel Garcia, i el director adjunt, Oriol Magrinyà, amb els quals el va poder intercanviar unes paraules interessant-se per la situació del centre i dels interns, especialment en aquest context de pandèmia.

Amb les respectives precaucions establertes per la situació sanitària, posteriorment el copríncep va mantenir una trobada personal amb 27 dels 49 interns que ho van desitjar, i que va servir per interessar-se per la seva situació i portar-los un missatge d'esperança, dignitat i reconciliació tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal.

A més, també els va lliurar un llibre dels Evangelis per a cada jorn de l'any i un lot de Nadal preparat per Càritas Andorrana. Per la seva banda, mossèn Ramon Sàrries va presidir una pregària de Nadal que es va desenvolupar en grups reduïts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT