PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Societat Catalana de Biologia crea una secció territorial a Andorra

Per a la jornada inaugural es farà un webinar el 25 de gener a les 18.00 hores

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’una voluntària pels tests d’antígens durant el confinament.
Imatge d’arxiu d’una voluntària pels tests d’antígens durant el confinament. | Maricel Blanch

Amb motiu de la creació de la secció territorial de la Societat Catalana de Biologia (SCB) a Andorra (SCB-Andorra), el 25 de gener se celebrarà una jornada inaugural sobre la gestió diferencial de la Covid-19 al Principat on es destacaran les diferents estratègies dutes a terme al país i les futures perspectives i canvis de paradigma que ha provocat la pandèmia al país.

Així doncs, l’activitat consistirà en un webinar a les 18.00 hores que s’organitzarà en quatre ponències de 20 minuts amb una taula rodona de debat i dubtes al final. Els ponents que participaran en aquesta sessió inaugural són la doctora Cristina Royo, el biòleg i bioinformàtic Joel López, el biòleg i bioinformàtic David Vilanova i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet. Les inscripcions es poden sol·licitar gratuïtament a través del correu [email protected].

La SCB-Andorra/ L’entitat neix amb l’objectiu d’integrar científics i investigadors del Principat d’Andorra per tal d’establir lligams més estrets amb la recerca biomèdica i el desenvolupament del sector biològic amb altres territoris de parla catalana. Aquesta secció és transversal i té com a propòsit divulgar el coneixement en l’àmbit de la biologia a Andorra i, alhora, desenvolupar activitats científiques i acadèmiques que puguin tenir interès per al Principat.

L’equip de la Secció d’Andorra de la Societat Catalana de Biologia l’integra la doctora Gemma Daina, l’Adrià Archilla, la Miriam Daravano i l’Arnau Calvet, tots formats en l’àrea de les ciències de la vida (biologia, bioquímica, microbiologia i biotecnologia, respectivament). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT