PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Interès pels Jocs Olímpics d’Hivern 2030 de López i Vela

El PS i el PSC posen en comú la importància del català a l'audiovisual

Per El Periòdic

López, Illa i Vela, ahir.
López, Illa i Vela, ahir. | PS

El president socialdemòcrata, Pere López, i la consellera general socialdemòcrata Susanna Vela, es van reunir ahir a Barcelona amb el líder del Partit dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, i diferents membres del seu equip, com Òscar Ordeig, David Pérez i Judit Alcalà. 

A la trobada es van tractar assumptes d’interès per a Andorra i Catalunya, com la candidatura dels Pirineus als Jocs Olímpics d’Hivern 2030. Aquesta és una temàtica que els socialdemòcrates treballen i segueixen amb especial interès per la seva importància, i que els dies vinents seguiran desenvolupant al Congrés del PSC, que se celebrarà aquest cap de setmana i comptarà amb la presència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

El PS i el PSC també van posar en comú la importància del català a la producció audiovisual, així com la situació de la llengua tant a Catalunya com a Andorra, i es van emplaçar a treballar conjuntament per fer valdre la llengua i la cultura en comú. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT