PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cornella aconsegueix el podi a l’eslàlom FIS d’Hochkrimml

L’andorrà guanya també, d’aquesta manera, un bitllet per a la Copa d’Europa

Per El Periòdic

Xavi Cornella (de verd) al podi de l’eslàlom FIS d’Hochkrimml.
Xavi Cornella (de verd) al podi de l’eslàlom FIS d’Hochkrimml. | FAE

L’eslàlom FIS d’Hochkrimml (Àustria) va comptar ahir amb la presència del corredor de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) Xavi Cornella, que va assolir el seu primer podi de la temporada després d’una bona cursa. L’esquiador andorrà va ser tercer, i es va quedar molt a prop dels seus millors punts FIS. Amb aquest resultat, Cornella es va guanyar també el bitllet per competir a l’eslàlom de la Copa d’Europa de Val di Fassa (Itàlia) de demà. Després d’una molt bona primera mànega en què marcava el tercer temps amb 52.00, en la segona ha fet el 13è temps amb 55.10 amb alguna dificultat, mentre que, finalment, el seu temps va ser 1.47.10, a 1.19 del guanyador, que ha estat el letó Miks Zvejnieks, amb 1.45.91.


D’altra banda, Cande Moreno va disputar la seva última cursa al Canadà amb el supergegant de les Nor-Am de Panorama. La de la FAE va ser 8a (sumant altres 32 punts Nor-Am) amb un temps de 1.25.89, a 2.92 de la guanyadora, la nord-americana Alix Wilkinson, que es va imposar amb 1.22.97.

 

Estevez, preparada

 

Després de l’última Copa del Món de Montafon, en la qual Maeva Estevez va finalitzar en la 16a posició, aquesta setmana la rider andorrana ha continuat amb l’activitat per tal d’estar en les millors condicions de cara a la pròxima cita de la Copa del Món, a Cervinia (Itàlia). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT