PUBLICITAT

La direcció de Caldea es disputa entre Pascuet i Bevià

  • El consell d'administració decidirà dijous el nom del nou director entre els dos andorrans
J. R. BAIGES
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Espai obert del centre termolúdic de Caldea. Foto: TONY LARA

El proper dijous el consell d'administració de la Semtee, societat que gestiona Caldea, té previst aprovar qui serà el nou director que agafi les regnes del centre termolúdic en una etapa d'expansió amb el projecte d'ampliació. Els dos noms que disputen aquest càrrec són Carles Pascuet, actual gerent de l'Associació de Contractistes d'Obres, i Lluís Bevià. Fonts del consell d'ddministració han assegurat que els dos noms andorrans tenen pràcticament les mateixes possibilitats d'accedir al despatx que deixa lliure Miguel Pedregal.

Han estat aquests dos andorrans els candidats finals que s'han decidit després d'estudiar una vintena de candidatures tant del país (andorrans i residents) com de fora. El perfil de Pascuet i de Bevià és el que s'apropa més al demandat per Caldea. Un dels requisits importants que es va remarcar va ser la nacionalitat, i tots dos compleixen aquest perfil perquè són del país.

Així doncs, amb la decisió que es prengui dijous, s'omplirà el buit que va deixar Pedregal a finals de l'any passat en comunicar la seva decisió de renunciar al càrrec de director. Sense anar amb presses el consell d'administració sí que s'havia fixat com a prioritat la recerca d'un bon candidat per ocupar el càrrec de director de Caldea ja que es troba en un moment en el que el projecte d'ampliació ja s'ha engegat i cal una direcció per continuar la seva expansió.

Pedregal ha estat al front del centre termolúdic poc més d'un any i mig. Va accedir a la direcció de Caldea, procedent de la direcció del parc aquàtic Marineland de Mallorca, a mitjan del 2009 i a final de novembre de l'any passat va anunciar que renunciava al seu lloc per motius personals, ja que canviava el seu lloc de residència. Tot i així, Pedregal es va comprometre a mantenir-se en la direcció el temps que fos necessari perquè es pogués desenvolupar correctament el procés d'elecció d'un substitut. Així doncs, a partir de dijous s'espera que Pedregal pugui conèixer el seu substitut per passar-li tota la seva cartera de direcció, i iniciar així una nova etapa en la gestió del centre termolúdic en la seva etapa d'expansió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT