Joan Vinyes «gaudeix» del RallyShow de Madrid 2021

La meteorologia es va posar de part de tots els presents en el Circuit del Jarama

Vinyes a Jarama.
Vinyes a Jarama. | FotoEsport

Amb la disputa del RallyShow de Madrid 2021, en el Circuit del Jarama, es va donar per finalitzat el Super Campionat d’Espanya de Ral·lis (SCER). Així doncs, Joan Vinyes, va pilotar per última vegada els seu Swift R4lly R, en una temporada, en la qual cal destacar, el seu debut en un campionat europeu (ERC2). «L’objectiu principal era gaudir de l’esdeveniment, i això ho hem aconseguit», va declarar Vinyes, que ja comença a pensar en la pròxima temporada.

En la disputa del traçat sentit nord (2 voltes), Vinyes, amb Jordi Mercader al seu costat, no va estar massa encertat, així ho comentava: “Les zones dels “zeros” no m’han sortit com esperava”. Amb tot ha aconseguit situar-se en la 7a, posició, només superat pels vehicles de la categoria Rally2 (R5).

En la disputa de la segona escratx, traçat sentit sud (1 volta), es va trobar més còmode amb el traçat encara que superar als R5 en un recorregut tan curt (1,1 km) era pràcticament una missió impossible.

En els vuitens de final, primera eliminatòria disputada, va sortir amb el Sr. Juan Lopez Frade (màxim responsable de Suzuki Ibèrica) en el backet de la dreta i van ser superats pel potent Hyundai i20 pilotat per Surhayen Pernia.

Quedar eliminat lluitant contra un R5, era una de les possibilitats lògiques del guió, malgrat tot a Joan, competitiu com sempre, li hagués agradat allargar una mica més la seva participació en el RallyShow de Madrid.

Una vegada finalitzada la present temporada, la majoria de pilots i equips comencen a pensar en el 2022. Cobrir el pressupost necessari per a començar l’any vinent amb bones sensacions passa a ser un objectiu, potser, més complicat que el de la mateixa competició.