PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc busca en l’EuroCup el refugi per tornar a la victòria

Els tricolor afronten amb optimisme el partit d’avui davant el Lietkabelis Panevezys al Poliesportiu

Per David Sansaloni

Hannah intenta la jugada d’atac en l’últim partit del MoraBanc a l’EuroCup, davant el Turk Telekom.
Hannah intenta la jugada d’atac en l’últim partit del MoraBanc a l’EuroCup, davant el Turk Telekom. | Martin Imatge - Andorra

L’EuroCup torna al Poliesportiu, i el MoraBanc busca en la competició europea un refugi que els ajudi a tornar a la bona dinàmica en al lliga domèstica, on va perdre el diumenge a Lugo, davant el Río Breogán. En aquesta ocasió, el homes d’Ibon Navarro es veuran les cares amb el Lietkabelis Panevezys, al qual s’enfrontaran per tercera vegada en menys d’un any.


El MoraBanc segueix invicte a casa i buscarà seguir així, liderat per Codi Miller-McIntyre (15.5 punts, 4.7 rebots, i 7.3 assistències), Drew Crawford (10 punts) i Clevin Hannah (9.2 punts), mentre que el Lietkabelis arriba després d’aconseguir la victòria a casa per 87-77 davant el Joventut de Badalona, i voldran consolidar la seva primera ratxa guanyadora de la temporada, on pel moment registren tres victòries i tres derrotes. Gediminas Orelik (15,7 punts per partit) ha estat el seu màxim anotador fins ara, seguit de Panagiotis Kalaitzakis (14,8 punts per partit) i Vytenis Lipkevicius (9,3 punts per partit).


«El Lietkabelis proposa un joc que es caracteritza per ser molt intens, tant en atac com en defensa. De fet, la intensitat, juntament amb el rebot ofensiu, seran les claus per determinar quin dels dos equips sortirà vencedor», va declarar l’entrenador assistent del MoraBanc, Paco Vázquez, mentre afegia que «no només haurem de controlar aquesta energia, sinó també l’encert amb que sortim a la pista». Per al tècnic, el fet d’haver perdut l’últim partit a l’ACB «no ha d’afectar-nos en aquest partit, ja que sabem que la majoria dels camps de la lliga són molt complicats i aquesta pressió que posen els aficionats dificulta molt el fet de treure punt fora de casa».


Per la seva part, el jugador tricolor Oriol Paulí va destacar que «a l’EuroCup estem fent una molt bona temporada, i sobretot a casa hem d’intentar fer-nos forts perquè sabem de la dificultat que tenen els desplaçaments». Sobre l’estat físic de l’equip, el català va assenyalar que «tenim una plantilla llarga, i no és excusa el fet de tenir un calendari apretat perquè al cap i a la fi és el que ens agrada als jugadors, disputar partits». Finalment, Paulí va recordar que el Lietkabelis és «un equip molt complicat, que ja ens va guanyar a la seva pista l’any passat».

 

Sergi Garcia podria sortir

 

Tot i estar recuperat de la seva lesió, que el va tenir apartat de les pistes gairebé tres mesos, Sergi Garcia no ha entrat en les últimes convocatòries del MoraBanc, i diversos mitjans asseguren que el base serà el substitut d’Andrew Albicy (lesionat) al Gran Canària, a l’espera de resoldre el seu contracte amb el MoraBanc. 

 

Les decles

 

Paco Vázquez - Entrenador assistent del MoraBanc

«La intensitat, juntament amb el rebot ofensiu, seran les claus per determinar quin dels dos equips sortirà vencedor»

 

Oriol Paulí - Jugador del MoraBanc

«A l’EuroCup estem fent una molt bona temporada, i sobretot a casa hem d’intentar fer-nos forts»
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT