PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Àxel Esteve assoleix la quarta plaça a l’eslàlom FIS de Hochkrimml

El supergegant de les Nor-Am, que havia de tenir Cande Moreno a la sortida, cancel·lat

Per El Periòdic

Cande Moreno i el seu ‘staff’ tècnic al Canadà.
Cande Moreno i el seu ‘staff’ tècnic al Canadà. | FAE

L’estació austríaca d’Hochkrimml va acollir ahir un primer eslàlom FIS, en el qual Àxel Esteve va aconseguir la quarta posició. Tanmateix, la cursa va comptar amb tres corredors andorrans, amb Xavi Cornella i Àlex Rius també a la sortida, sent Esteve el més destacat amb la seva quarta plaça en una cursa en què va marcar un temps d’1.45.50, a 0.65 del guanyador, Miks Zvejnieks (Letònia), que va guanyar amb un crono d’1.44.85. Cal destacar que l’andorrà va fregar la tercera posició, ja que va acabar a tan sols 0.13 de la tercera posició del podi, mentre que també es va quedar a les portes de la millora de punts en marcar 36.66, quan té 33 en l’última llista de la FIS.


Per la seva part, Cornella va finalitzar en la 14a posició amb 1.47.28, a 2.43 del vencedor i amb 49 punts FIS, que no serveixen per millorar els 40 que te actualment. Finalment, Rius no va disputar la segona mànega per precaució.

 

Cancel·lat el supergengant

 

A Panorama (Canadà), dissabte al vespre (horari andorrà) s’havia de disputar el supergegant de les Nor-Am, amb Cande Moreno a la sortida. Malauradament, la cursa es va haver de cancel·lar.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT