PUBLICITAT

El Govern obre la porta al 100% d’aforament en transport internacional

Les companyies ens han plantejat aquesta ampliació

Per El Periòdic

"Les companyies ens han plantejat aquesta ampliació
"Les companyies ens han plantejat aquesta ampliació | ANA/E.P.

El secretari d'estat de Transports, Eric Bartolomé, ha comparegut aquest migdia després de la reunió de la taula de mobilitat i ha obert la porta a l'ampliació fins al 100% de l'aforament per als serveis de transports de passatgers amb caràcter internacional i per als de tipus discrecional.

"Les companyies ens han plantejat aquesta ampliació ja que aquest tipus de passatgers se'ls pot fer una traçabilitat. Un argument que és molt vàlid i que estudiarem" ha dit Bartolomé, tot i que ha vist amb bons ulls la proposta.

Falta de factures

Sobre la discrepància pels imports a pagar pel transport urbà, el secretari d'estat ha recordat que el càlcul es fa mitjançant un sistema pre establert i ha instat a les companyies "a presentar les factures per poder fer els pagaments" i que puguin mitigar la tensió de tresoreria que pateixen a causa de la crisi provocada per la Covid-19.

Bartolomé ha afegit que "la presentació de factures no impedeix a les companyies la presentació d'un recurs administratiu per discrepància en els imports".

Finalment el secretari d’estat ha garantit el servei de transport de passatgers entre l’Aeroport d’Andorra- la Seu i el Principat, que s’adjudicarà a dues companyies. Bartolomé ha dit que “està pendent d’un tràmit administratiu per part de Madrid”. Cal recordar que els vols regulars comencen el proper cap de setmana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT