PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp completa el pla de manteniment de voravies

S’han reparat 3.500 m2 amb una inversió de prop de 400.000 euros

Per El Periòdic

El carrer Mirador d’Encamp.
El carrer Mirador d’Encamp. | Comú d\'Encamp

Els treballs de reforma previstos en el pla de manteniment de voravies d’Encamp estan pràcticament acabats. La intervenció ha suposat la millora de 3.500 m2 de voravia i una inversió de prop de 400.000 euros. El pla, que s’ha posat en marxa enguany amb una nova tècnica de contractació plurianual i que s’ha adjudicat a dues empreses, s’ha dividit en nou trams. Així mateix, els terminis globals s’han complert d’acord amb el calendari inicial, amb un petit endarreriment de dues setmanes a causa de la meteorologia.

El pla ha inclòs diferents treballs a Encamp i al Pas de la Casa, entre els quals, a banda de les voravies i la calçada, s’ha reparat mobiliari urbà com papereres o bancs, s’ha repintat baranes i senyalització horitzontal, s’han afegit jardineres, i canviat o reparat piquets i altre material per a ordenar l’estacionament, així com modificacions en punts de recollida d’escombraries, quedant pendent una petita part del mobiliari urbà en algun dels carrers.

«És una prioritat pel Comú d’Encamp la millora i l’embelliment de l’espai públic de tota la parròquia», va declarar el conseller de Manteniment i Infraestructures, Xavier Fernández, que va afegir que, donada l’extensió, s’ha de treballar amb una planificació anual. Així, de cara a la primavera del 2022, es preveu reprendre les intervencions en altres carrers de la parròquia, i novament, comptant amb una partida  per valor de 400.000 euros. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT