PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca consolidar la seva posició davant el Castelló

Els tricolor arriben a Castalia amb l’objectiu de romandre als play-off i demostrar que són candidats

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra en l’últim entrenament, en la ciutat esportiva del Vila-real, abans d’enfrontar el Castelló.
Els jugadors de l’FC Andorra en l’últim entrenament, en la ciutat esportiva del Vila-real, abans d’enfrontar el Castelló. | @FCANDORRA

L’FC Andorra ja és a Castelló per disputar, a partir de les 19.00 hores al Nou Estadi de Castalia, la 16a jornada de la Primera RFEF Footters. Els tricolor busquen seguir amb el bon gust aconseguit en el darrer partit de lliga (on van vèncer el Linense per 7-1) i consolidar-se com un dels equips candidats als play-offs i a l’ascens.


Davant es trobaran amb el CE Castelló, un dels equips, junt amb els andorrans, que més en forma es troba avui dia en la competició. Els de Sergi Escobar vénen d’arravatar la quarta plaça de la classificació a l’FC Andorra després de guanyar-li a la UE Costa Brava el passat dimecres en un partit que s’havia ajornat. Per a l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, aquest duel «podria donar-se perfectament en una divisió superior», mentre afegia que el CE Castelló «és un equip molt perillós, i més si es troben al seu estadi, amb la seva gent, en un ambient on haurem de controlar les nostres emocions per poder aguantar els moments bons que ells puguin tenir i desplegar el nostre millor joc».


«Hem demostrat que anem partit a partit, i estem centrats en el que tenim al davant, amb ganes de seguir creixent», va declarar Sarabia, mentre destacava el fet d’haver de jugar aquesta mena d’enfrontaments «si volem aspirar a disputar partits, lligues i competicions superiors». D’altra banda, Escobar també va tenir paraules per als del Principat, en afirmar que «l’FC Andorra és un clar candidat a aconseguir l’ascens i a romandre en les posicions altes de la taula classificatòria». Tanmateix, el tècnic orellut va assenyalar que els blanc-i-negres potser no arriben en el seu millor moment, ja que el partit ajornat «fa que disputen molts minuts en poc de temps, i pot minvar l’energia dels jugadors».


Tan sols dos punts separen ambdós equips, i la lluita per estar a dalt en la classificació s’intensifica a cada jornada que passa. Tres finals li queden als homes de Sarabia, dos de lliga i una de Copa del Rei, abans d’acabar l’any. Un calendari gens fàcil, ja no sols pel complicat dels enfrontaments, sinó per la dificultat de mantenir la concentració en la Primera RFEF Footters tenint un partit tan important com el de Copa del Rei davant un Primera Divisió com és l’RC Celta de Vigo. Segons Sarabia, «els jugadors tenen clar quin és l’objectiu. El Castelló és el següent rival i sabem de la importància de competir aquest partit per acabar l’any de la millor manera possible». 

 

Les decles

 

Eder Sarabia - Entrenador de l'FC Andorra

«Hem demostrat que anem partit a partit, i estem centrats en el que tenim al davant, amb ganes de seguir creixent»

PUBLICITAT
PUBLICITAT