PUBLICITAT

Obertes les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure de Nadal d'Andorra la Vella

Hi ha 260 places a disposició

Per El Periòdic

Una activitat de bàsquet a Andorra la Vella.
Una activitat de bàsquet a Andorra la Vella. | COMÚ D\'ANDORRA LA VELLA

Les inscripcions per a les activitats esportives i de lleure que ofereixen els departaments d'Esports, de la mà dels clubs esportius, i de Social d'Andorra la Vella durant les vacances escolars de Nadal per a infants i joves de tres a divuit anys ja estan obertes. Hi ha 260 places a disposició, distribuïdes entre cinc campus esportius (200), el casal d'infants El Llamp (30) i la ludoteca de Santa Coloma (30).

En aquesta ocasió les activitats tindran lloc entre el dijous 23 de desembre i el divendres 7 de gener i s'organitzen novament en grups de convivència, seguint els protocols Covid (fins als sis anys amb grups de quinze infants i de set a setze anys, grups de vint integrants).

Pel que fa a l'oferta, a més dels casals d'infants, adreçats a infants de tres a set anys, en aquesta ocasió es proposen cinc campus esportius: el Llamp-multiesports (novetat), per a infants i joves de vuit a dotze anys on es combinen activitats de lleure amb jornades esportives i que està en funcionament de les 8 a les 20 hores; de bàsquet, amb activitats per a infants i joves de cinc a tretze anys; de futbol sala, per a infants i joves, també de cinc a tretze anys; de rítmica, per a infants i joves de sis a quinze anys i el de kendo (esgrima japonesa), per a joves de dotze a divuit anys.

Durant el període de vacances escolars els infants duran a terme tota mena d'activitats esportives, a més d'estades a la neu, tallers i jocs o visites al Poblet de Nadal.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web andorralavella.ad/inscripcions i, també, mitjançant les respectives entitats esportives (Federació Andorrana de Bàsquet, UE Santa Coloma, Club Rítmica Serradells i Andorra Okada Dojo).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT