PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les Crèdit Andorrà G Series s'alien amb Alpine i Michelin per al 2022

En la nova edició del certamen de pilotatge sobre gel es mantindrà l’estructura de competició de la passada temporada

Per El Periòdic

Bercianos, Ferrer, Mas i Ramos en acabar la compareixença.
Bercianos, Ferrer, Mas i Ramos en acabar la compareixença. | ANA / E.P.

Les Crèdit Andorrà G Series que es disputen al Circuit del Pas de la Casa venen amb força novetats de cara a l'edició del 2022. Dues de les més rellevants són les aliances que avui s'han presentat en roda de premsa amb Alpine (antiga Renault Motorsport) i Michelin Motorsport. En aquest sentit, l'organitzador del campionat i director del circuit encampadà, Àlex Bercianos, ha posat en valor l'arribada d'aquests companys de viatge i ha destacat que "és una mostra que les G Series estan ben vives i que mirem endavant".

Sobre l'aposta feta per Alpine, el director d'esport de Renault Espanya i França, Josep Ferrer, ha destacat que "sempre busquem proves i competicions on els nostres clients puguin posar a prova els cotxes de competició i les GSeries són molt interessants en aquest sentit". Precisament, la possibilitat de servir com a banc de proves i a la vegada aportar notorietat i prestigi és el que ha portat a Michelin a sumar-se a la competició. "Les GSeries és un campionat que ens permet aportar tant valor a la marca com capacitat de provar coses noves" ha explicat Luis Ramos, responsable de Motorsport de Michelin a Espanya i Llatinoamèrica. 

Així doncs, en les quatre categories que es disputaran, tots els vehicles calçaran la mateixa tipologia de pneumàtics "i d'aquesta manera s'iguala la cursa" destacava Bercianos. A partir del 8 de gener, els aficionats al motor podran gaudir de la prova de Raid, Side by Side, 2 Rodes Motriu, i els Ice Gladiators en moto, que competiran també el 15 i el 29 del mateix mes, mentre que el 5 de febrer serà la darrera prova. 

Finalment, el director de Màrqueting, Comunicació Corporativa i Nous Canals de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas ha destacat que "les G Series formen part de l'aposta global que des de Crèdit Andorrà fem amb el món de la neu, patrocinant altres esdeveniments, curses i també els esquiadors del país. 

Inscripcions exhaurides
Un fet que demostra la bona acollida de les Crèdit Andorrà G Series és que, a dia d'avui, s'han exhaurit pràcticament les inscripcions, com ha explicat Bercianos. "En step by step estem desbordats, en Raid tenim pràcticament les 16 places cobertes i en 2RM, amb l'arribada dels pilots d'Alpine cobrim també tota la cursa" ha dit el director. A més a més de pilots internacionals de prestigi, la cursa comptarà amb la participació d'Àlex 'Sito' Espanyol, recentment guanyador del Campionat d'Espanya de Ral·lis de Terra en 2RM, mentre que per als Ice Gladiators ja s'ha confirmat la presència del guanyador de l'edició passada, Cristian España.

Cotxes elèctrics
De cara al futur, tant Bercianos com Ferrer han obert la porta a que hi puguin haver proves amb vehicles hibrids. En aquest sentit, el responsable d'Alpine ha explicat que "ja estem treballant en un cotxe hibrid per a ral·li, perquè el futur va per aquí" i el director del circuit ha destacat que "en pocs anys podem tenir una prova per a vehicles elèctrics".

PUBLICITAT
PUBLICITAT