PUBLICITAT

Andorra la Vella

Castalia espera

L’FC Andorra marxa cap a Castelló per afrontar la primera de les tres finals

Per David Sansaloni

L’FC Andorra durant l’entrenament d’ahir, sota la neu, a l’Estadi Nacional.
L’FC Andorra durant l’entrenament d’ahir, sota la neu, a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va realitzar ahir l’últim entrenament abans de marxar cap a la capital de la Plana per veure’s les cares amb el CE Castelló la jornada 16 de la Primera RFEF Footters. L’emblemàtic estadi de Castalia, on s’han disputat durant bastants anys partits de Primera Divisió (els orelluts van romandre a la màxima categoria sis temporades consecutives, mentre que als anys 80 van anar oscil·lant entre la Primera i la Segona Divisió, comptant en les seves files amb noms com el de l’exseleccionador absolut espanyol, Vicente Del Bosque) rebrà el conjunt tricolor demà, a partir de les 19.00 hores, en un duel entre els dos equips més en forma de la categoria.


El CE Castelló va avançar els andorrans en la taula classificatòria en vèncer aquest dimecres passat la UE Costa Brava, en un partit que havia quedat ajornat, i assolint la quarta posició. Els dos equips estan a tan sols dos punts, i es postulen com els conjunts a tenir en compte per a lluitar pel títol, i així ho va confirmar l’entrenador del CE Castelló, Sergi Escobar, en afirmar que «l’FC Andorra és un dels màxims aspirants a estar en el play-off».


Per la seva banda, l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, també va tenir paraules per a l’equip de la Plana, i va explicar que «aquest partit es podria disputar perfectament en una divisió superior, però si volem aspirar a fer coses, partits i categories més importants hem de disputar aquests duels i demostrar que estem preparats per fer-ho». Tanmateix, el tècnic basc, va assenyalar que les claus passaran per «controlar les emocions». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT