PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Previsió de nevades al nord del país i de pluges a la nit

El servei meteorològic alerta que la cota de neu serà per moments força alta

Per El Periòdic

La rotonda de la dama de gel.
La rotonda de la dama de gel. | L.B.S.

El Servei Meteorològic d’Andorra va informar ahir per les xarxes socials i per la pàgina web de nevades al nord del país que persistiran fins a primeres hores del matí, tot i que, posteriorment, s’obriran tímides clarianes. A partir del migdia, la part posterior de la pertorbació aportarà un flux humit, de nord-oest, que reactivarà les precipitacions arreu d’Andorra, tot i que seran més abundants al nord. Les nevades tindran alguna intermitència i restaran fins dissabte al matí. 

Pel que fa a les precipitacions de nevades al país per avui, es preveuen els següents gruixos de neu nova: 25 centímetres a 2.500 metres, 15 a 2.000, set a 1.500 i tres a 1.000. El vent serà moderat de component nord-oest. En altitud serà fort amb ràfegues de fins a 90 quilòmetres per hora.

Quant a les temperatures, les mínimes previstes són de menys dos graus a Andorra la Vella, de menys cinc als 1.500 metres i de -12ºC al Pas de la Casa. Les màximes seran de vuit graus  a Andorra la Vella, de sis als 1.500 metres i de zero al Pas de la Casa; i la isoterma de zero graus se situarà a 1.700 metres al migdia i a 2.500 a la nit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT