PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un detingut per agredir la seva parella davant un nadó

La Policia constata marques físiques al cos de la víctima

Per El Periòdic

L’avinguda Fiter i Rossell.
L’avinguda Fiter i Rossell. | Google Maps

Una persona va acabar detinguda després d’agredir a la seva parella davant el seu nadó. Segons van confirmar des del Cos de Policia a EL PERIÒDIC, la intervenció va tenir lloc dimarts a la nit en un domicili particular de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany.

Els veïns de l’edifici on conviu la parella conflictiva van ser els que van alertar a la Policia cap a les 22.30 hores, després de sentir diversos cops i crits provinents del pis conjugal, fet pel qual van suposar que s’estava produint una baralla entre els dos membres.

Quan la dotació del cos de l’ordre va arribar a l’esmentat punt conflictiu, van constatar marques físiques al cos de la dona, fet pel qual van detenir a l’home, d’uns 40 anys. A més, també van comprovar que al domicili hi havia un nadó de la parella, el qual probablement va haver de presenciar la disputa que es va produir al domicili entre els dos progenitors.

Finalment, el Cos de Policia va confirmar que l’arrestat ja ha passat a disposició judicial des dels volts d’ahir al migdia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT