PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lectura dramatitzada sobre la història de Ràdio Andorra

L’espectacle tindrà lloc el 18 de desembre al Teatre de Les Fontetes de la Massana

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un moment d’una emissió a Ràdio Andorra.
Imatge d’arxiu d’un moment d’una emissió a Ràdio Andorra. | Arxiu Nacional d’Andorra

Aquí Ràdio Andorra és el títol del text que donarà peu a la futura coproducció entre l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i l’Arxiu Nacional, al voltant de la història de Ràdio Andorra. El text de Juanma Casero va ser escollit a través d’un concurs públic l’estiu passat i per donar el tret de sortida a la producció es realitzarà una lectura dramatitzada d’aquest. Àlex Masafret, Lua Roca i Toni Zamora, membres de la Jocand, acompanyats per l’actriu Claudia Riera, el periodista Xavi Albert i la música en directe de Júlia Coll pujaran a l’escenari per realitzar-la.

A partir d’aquest text, l’Escena Nacional i l’Arxiu Nacional d’Andorra s’uneixen amb l’objectiu de produir un espectacle de petit format per a tots els públics que doni a conèixer la història de Ràdio Andorra com a emissora que va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940-1981.

L’acte on també es farà una presentació del projecte conduïda pel director artístic de l’ENA, Alfons Casal, i l’autor del text, Juanma Casero, tindrà lloc al Teatre de Les Fontetes de la Massana el dissabte 18 de desembre a les 20.00 hores. L’entrada serà gratuïta, però cal fer una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Massana sigui trucant per telèfon al (+376) 835693 sigui per correu electrònic a [email protected]. Per accedir a la sala caldrà presentar el passaport Covid. L’accés a sala, l’aforament i la normativa sanitària s’ajustaran a les mesures actuals. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT