PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra se situa entre els equips on més jugadors han anotat

Fins a 13 integrants tricolor han vist porteria en el que es porta disputat de campionat

Per El Periòdic

Bover celebra un gol amb Martínez.
Bover celebra un gol amb Martínez. | @FCANDORRA

La golejada de la darrera jornada contra el Linense, a banda de demostrar el bon moment que viu l’equip, va palesar una setmana més que a l’Andorra la producció golejadora és una feina d’allò més coral. En total, en aquestes primeres 15 jornades de lliga, fins a 13 jugadors han vist porteria.


Carlos Martínez, amb cinc dianes (i amb el número més elevat de gols anul·lats per l’àrbitre), és el màxim golejador del conjunt tricolor, seguit de Marc Fernández, que n’ha marcat quatre (comptant el que va anotar en la copa al camp del Náxara). A partir d’aquí, la llista de golejadors que els segueixen és extensa: Héctor Hevel (tres), Riverola, Iván Gil i Rubén Enri (dos) i Vilanova, Molina, Dani Morer, Zourdine, Manu Nieto, Rubén Bover i Eudald (amb un). Així, doncs, més de la meitat dels 25 jugadors que han tingut minuts aquest curs (comptant també els porters i els juvenils Cañete i Casadesús) han pogut celebrar ja almenys un gol en el que es porta de campionat.


D’altra banda, en l’apartat d’assistències, el conjunt tricolor també presenta una tendència similar, i és que molts futbolistes han sigut capaços de donar l’última passada abans del gol, un fet que va estretament relacionat amb l’estil de joc que proposen els d’Eder Sarabia. Fins a 11 jugadors han assistit a un company des de principi de temporada: Carlos Martínez (quatre), Héctor Hevel (tres), Martí Vilà (dos), Marc Aguado, Rubén Enri, Marc Fernández, Molina, Manu Nieto, Zourdine, Rubén Bover i Eudald (amb una.


D’aquesta manera, el discurs que presenta cada setmana el tècnic basc es consolida amb números. Sense un 11 fix des que va començar la Primera RFEF Footters, Sarabia ha anat alternant integrants depenent del rival o de la situació que arrossegava la plantilla, propiciant que cadascun dels jugadors tricolor comptés amb minuts i poguessin aportar amb joc, gols o assistències. Amb el vestidor unit i una bona posició en la classificació, l’FC Andorra afronta la recta final de l’any amb tres partits. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT