PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Aliança Ferroviària Transpirenenca signa el manifest d’AndRail

El text per al ferrocarril al país s’ha publicat per les xarxes aquest dilluns

Per Laia Bautista

Imatge de la publicació de la signatura de l’Aliança Ferroviària Transpirenenca.
Imatge de la publicació de la signatura de l’Aliança Ferroviària Transpirenenca. | Twitter/AndRail

L’Aliança Ferroviària Transpirenenca (AFTP) va signar ahir el manifest d’AndRail pel ferrocarril a Andorra. El text va publicar-se aquest dilluns coincidint amb l’aglomeració de vehicles que va haver-hi per la xarxa viària del país i que com a consegüent van provocar diversos problemes de mobilitat en tot el territori andorrà.

Al manifest recalquen que «és una realitat incontestable que a Andorra tenim un problema de mobilitat», per aquest motiu asseguren que la via alternativa ha de ser el ferrocarril, un mitjà de transport que, recorden que és «eficient, sostenible i econòmic». Al text, expliquen els problemes que actualment es viuen al principat en l’àmbit de la mobilitat com els problemes de capacitat en les carreteres del país quan hi ha festivitats i la competitivitat del transport del comerç del país,  a més de les conseqüències climàtiques que provoquen els combustibles fòssils dels vehicles com l’afectació d’aquests en la qualitat de vida de les persones i del medi natural.

Finalment, AndRail va donar a conèixer ahir per les xarxes socials que Aliança Ferroviària Transpirenenca ja ha signat el manifest pel ferrocarril a Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT