Esteve torna a ser el millor al supergegant de Meribel

• La mateixa estació acollirà la Copa d'Europa demà; la Copa del Món serà a Chamonix
MERIBEL

Kevin Esteve va tornar a ser el millor andorrà al supergegant de Meribel d'ahir, tot i que amb pitjor resultat, ja que finalment va acabar 22è amb 37,87 punts FIS, lluny dels 31,82 que va aconseguir diumenge. Precisament a la pista de Meribel és on es disputarà demà el supergegant de la Copa d'Europa, on hi seran Marc Oliveras i Nil Ruiz, que ahir van estar una mica lluny de les posicions de davant a la pista francesa. Esteve marxa avui a Chamonix, on demà comencen els entrenaments de la Copa del Món.

Esteve va tenir una actuació, amb tot, discreta. La valoració feta per l'entrenador Xavi Bellsolà era contundent respecte al paper de tot l'equip masculí: «Tot i que el resultat en punts ens serveix, els corredors no han realitzat el seu millor esquí, hem estat bé en alguns parcials de la cursa però qui més qui menys paga els diversos errors que hem comès de cara ha obtenir un bon resultat final. Es una llàstima per que els nostres corredors estan esquiant a un bon nivell».

Esteve va ser el millor andorrà, seguit per Nil Ruiz, que va acabar 46è amb 53,55 punts FIS, un resultat que li permet millorar lleugerament la seva puntuació en el supergegant. El més important per Ruiz, però, són les bones sensacions que continua tenint després dels primers mesos de competició en el seu retorn a les curses una vegada superada la greu lesió de genoll de la temporada passada.

Per altra part, Marc Oliveras i Ferran Huertas van cometre sengles errades de trajectòria que els va perjudicar, mentre que Artur Pallás se'n va sortir de la pista.

Ara les cites es traslladen a la Copa d'Europa i la Copa del Món, on Esteve correrà i tindrà un company en Ferran Huertas, que farà d'obridor en una prova del màxim nivell.