PUBLICITAT

Noah Albadalejo repeteix triomf a l'Atomic Night Fever

  • El ?rider' es va imposar amb mestria entre els més de 40 participants
EL PERIÒDIC
EL TARTER

Periodic
Albadalejo, al centre amb el seu premi, flanquejat per Albert Martínez i Jaume Puigdengoles. Foto: EL PERIÒDIC

L'andorrà Noah Albadalejo es va imposar un any més a la 7a edició de l'Atomic Night Fever, celebrada el passat cap de setmana sota unes condicions de fred extremes al Tarter.

El rider del Principat no va donar opcions als seus rivals, en una jornada en què va demostrar la seva gran qualitat en l'especialitat. El seu màxim rival, Jaume Puigdengoles, va haver de claudicar davant de les bones execucions que va realitzar Albadalejo. El petit dels germans va deixar bocabadat el públic amb un switch 180, 450 in, 270 out amb aterratge perfecte, la qual cosa, sumat a la tercera posició que havia aconseguit a la sessió del matí, li servia per ser el millor i pujar al podi. «Estic molt content, pensava que podia guanyar», va dir.

SNOWBOARD, A VALLNORD / El sector d'Arinsal de Vallnord va acollir el passat dissabte al vespre la Nike 6.0 Stairset Battle Tour, una prova que va comptar amb més de 30 snowboarders en el seu debut al domini andorrà de les Valls del Nord. El madrileny Juan Polanco va ser el vencedor i el guanyador del bitllet per ser a la gran final Nike 6.0 Air & Style que es disputarà a Munic (Alemanya), el proper 12 de febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT