PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Edgar Montellà s’alça com a campió de Catalunya

Marc Solsona i Marcel Muxella aconsegueixen estar al top10 final

Per El Periòdic

Montellà durant la XI Pujada Santa Maria Vilalba-Ullastrell.
Montellà durant la XI Pujada Santa Maria Vilalba-Ullastrell. | FotoEsport

El pilot de l’ACA Esport Edgar Montellà (Silver Car) va quallar una excel·lent actuació en la XI Pujada Santa Maria Vilalba-Ullastrell-Memorial Lluís Costa, on va dominar amb autoritat les dues pujades vàlides per a la carrera, aconseguint un triomf en l’última cita del certamen català de la temporada. Amb aquesta victòria, Montellà va aconseguir decantar a favor seu el duel que ha mantingut durant tot l’any amb Ramonet Plaus pel títol de campió de Catalunya de Muntanya (CM).


En el podi absolut, el del Principat va estar acompanyat per Miguel Raventós (Demon 34+) i el pilot català resident a Andorra, Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R) que, a més, va ser el vencedor de la categoria Turismes. Entre els CM va haver-hi presència notable de pilots de l’ACA Esport. Joan Gil (Speed Car), en la seva segona presència consecutiva en una prova del campionat català, va aconseguir una excel·lent quarta posició, seguit molt de prop pel jove Marc Solsona (Speed Car), mentre que el debutant, Marcel Muxella (Renault ALPA FR 92) va aconseguir una meritòria 10a posició.


De l’esdeveniment, cal destacar també l’absència de Ramonet, convalescent encara de l’incident que va tenir en la prova anterior disputada a Sant Feliu de Codines, i l’abandó en la segona pujada d’entrenament de Ramiro Luis Acevedo (Speed Car GT 1000). En la categoria Turismes, Gerard de la Casa (Ford Fiesta ST) es va situar en la segona posició de la categoria, després de confirmar la seva progressió per a recuperar de manera definitiva el seu nivell habitual, al volant d’un Ford Fiesta ST. Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R) va pujar al graó més alt del podi de la categoria, mentre que Felix Jurado (Mitsubishi Evo) va acabar la prova en la tercera posició.


«Estic molt satisfet, sobretot, del final de temporada que hem fet i que ens ha portat a complir els objectius que ens havíem marcat. Continuarem treballant en la mateixa línia, i l’objectiu clar és continuar millorant i anar aconseguint alguns reptes que enguany se’ns han escapat per petits detalls», va declarar Montellà. H

PUBLICITAT
PUBLICITAT