PUBLICITAT

Una desfilada pel centre de la Massana dóna el tret de sortida oficial al Trofeu Borrufa

  • S'ha arribat a una participació, pel que fa al nombre de països, d'un total de 30 delegacions
  • Camp diu que la cita és important per a la Massana i Ordino, i per a tot el país
borrufa
La desfilada del Trofeu Borrufa pel centre de la parròquia aquest dilluns a la Massana. Foto: ORIOL LLAURADÓ
La 19a edició del Trofeu Borrufa ha quedat inaugurada aquest dilluns a la Massana amb la tradicional desfilada dels països participants pel centre de la parròquia. En aquesta nova edició que se celebra a partir d'aquest dilluns i fins al dijous, dia 27, s'ha arribat a una participació, pel que fa al nombre de països, d'un total de 30 delegacions, procedents d'Europa, Estats Units, l'Amèrica Llatina o l'Àfrica. Una festa a la plaça de les Fontetes ha servit aquesta tarda per donar el tret de sortida oficial a la competició infantil.
El cònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, ha declarat a l'ANA que acollir un Trofeu de les característiques del Borrufa "és important no només per la Massana sinó també per Ordino, per les valls d'Andorra i en general per tot el país". Camp ha recordat també que el Borrufa "és un dels millors del món pel que fa a esport infantil" i que sempre s'ha apostat per aquest tipus de turisme.

A més a més, ha comentat que esdeveniments d'aquest estil "ens ha ajudat a posicionar-nos no només a les valls del nord, sinó al país en general com una destinació d'esquí i de muntanya important que és el que toca".

De la seva banda, el secretari d'Estat d'Esports, Manel Blasi, ha qualificat d'èxit la participació de 30 països en aquesta edició, un fet que demostra, segons ha comentat en la seva intervenció, que la competició "es fa cada vegada més gran".

Després dels discursos, l'acte inaugural ha conclòs amb la música d'un grup d'animació que ha fet ballar totes les delegacions presents a la plaça de les Fontetes en un ambient festiu. A la inauguració han acudit representants dels dos comuns implicats, Ordino i la Massana, i de Crèdit Andorrà, principal patrocinador de l'esdeveniment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT