PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra es veurà les cares amb l’RB Linense al Nacional

L’equip vol refer-se de la darrera derrota a casa davant l’Alcoià i seguir amb la dinàmica positiva

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra lluiten una pilota en el darrer partit de lliga a l’Estadi Nacional.
Els jugadors de l’FC Andorra lluiten una pilota en el darrer partit de lliga a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra rebrà demà a la RB Linense a l’Estadi Nacional en una nova jornada de la Primera RFEF Footters, on els andorrans intentaran seguir amb la bona dinàmica aconseguida a la Copa del Rei, on van guanyar al Náxara per 0-1, assolint el passi a la següent ronda. 


El duel, que tindrà lloc a partir de les 17.00 hores, no serà fàcil per als tricolor, ja que «el Linense presenta moltes similituds amb l’Alcoià i haurem de perfeccionar aquells detalls que van fer que no recollirem cap punt en l’últim partit a casa», va declarar l’entrenador dels andorrans, Eder Sarabia.


En aquest cas, el rival de demà dels del Principat són els que marquen la línia del play-off en situar-se cinquens en la classificació, a tan sols dos punts de l’FC Andorra que, en cas de guanyar, podria dormir en la zona clau de la taula. «El Linense arriba en un estat de forma molt bo, i és per això que haurem d’estar una mica més encertats en atac, igual que ens va passar a Sabadell», va assenyalar Sarabia.


Els andorrans deixen de banda la mentalitat de Copa del Rei i busquen de nou l’objectiu de consolidar-se com un dels conjunts referents d’aquesta Primera RFEF Footters. Les claus per fer-se amb la victòria, per al tècnic basc, podrien donar-se en els petits detalls dels darrers partits, però «el que sí que m’agradaria és que l’equip segueixi tenint aquesta capacitat d’adaptar-se a les situacions a les quals no estem acostumats i sortir amb la màxima energia per lluitar cada pilota».
Els andalusos entren dins del grup de conjunts revelació aquesta temporada, ja que des de l’entitat sempre s’ha dirigit un discurs d’haver creat un equip per lluitar per la permanència, no pel títol. 

 

Les decles

 

Eder Sarabia - Entrenador de l'FC Andorra

«M’agradaria que l’equip segueixi tenint aquesta capacitat d’adaptar-se a les situacions a les quals no estem acostumats»

PUBLICITAT
PUBLICITAT