PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un pont ple d’activitats al Poblet de Nadal d’Andorra la Vella

‘Fiers à Cheval’ torna per cinquè any consecutiu el dia 7

Per El Periòdic

Imatge de la setmana passada del Poblet de Nadal d’Andorra la Vella.
Imatge de la setmana passada del Poblet de Nadal d’Andorra la Vella. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

L’oferta del Poblet de Nadal s’amplia aquests dies amb vista a l’arribada del pont de la Immaculada a Espanya amb, entre d’altres, el Mercat de Nadal de la plaça del Poble amb prop de 40 parades d’artesania creativa i gastronomia, que estarà obert cada dia fins al 12 de desembre, i dos espectacles itinerants de gran format.
La primera de les animacions al carrer tindrà lloc avui a les 18.30 hores i serà amb Les Montgolfières, de la Cia. Cardinale Eventi, que recorrerà l’eix comercial de la capital fins a la plaça Príncep Benlloch per fer gaudir els vianants d’una proposta divertida i plena de color. El segon dels espectacles itinerants tindrà lloc, i de manera excepcional pel pont de la Immaculada, el dimarts vinent, 7 de desembre, també a partir de les 18.30 hores. Es tracta de Fiers à Cheval, de la Cia. des Quidams, una animació protagonitzada per un grup de delicats cavalls blancs que ja s’ha convertit en un dels emblemes del Poblet de Nadal i que visita Andorra la Vella per cinquè any consecutiu.

 

Música per a tothom

La música en directe també torna al Neret after shopping, la nova proposta gastronòmica i musical del poblet, situada a la plaça del Poble. Entre aquest divendres i el dia 12 (excepte el dijous 9) hi haurà les següents actuacions de músics i DJ del país totes les tardes, a partir de les sis de la tarda: aquest divendres, Spinguet & Primmirat + Richy Vuelco; dissabte, Encantant Nadales + Ese + Cherman (Un-Check Prod.); diumenge, Join + John Holt; dilluns, Lady Scarlett + Cherman (Un-Check Prod.); dimarts, El Tren de la Musa + Richy Vuelcom; dimecres, A&K Duet + Mupe B2B Ame (Un-Check Prod.); divendres, Trio D3 + Odara Trio + John Holt; dissabte 11 de desembre, Vibrand + Messin’ with the Keys + Mupe (Un-Check Prod.) i diumenge, B-Sharp + Richy Vuelcom.

També s’han previst diferents activitats al Talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d’entre els quatre i els set anys entre divendres i el diumenge 12 (la programació concreta es pot consultar a la pàgina web del Comú d’Andorra la Vella).

Alhora, segueixen els elements identitaris que caracteritzen el poblet, com les escenografies nadalenques arreu de la parròquia; l’Oficina de Correus Màgica; les activitats gratuïtes del Parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de bombers, amb una pista de patinatge i un tobogan de gel sintètic de 30 metres de llargada; i El Joc dels menairons, novetat d’enguany, on caldrà descobrir on s’amaguen pels carrers de la parròquia cinc éssers màgics i rebre un regal a canvi, a partir de les pistes i els mapes que es podran recollir a l’oficina de turisme de la Rotonda o al punt d’informació del mercat, segons va informar ahir la corporació. 

 

Paradetes d’Institucions Penitenciàries a la Fira de Santa Llúcia i al mercat de la capital

Un any més el centre penitenciari participa en alguns mercats de Nadal del país amb parada pròpia sota el cartell d’Institucions Penitenciàries. Enguany la parada dels productes elaborats pels interns es pot trobar a la Fira de Santa Llúcia de Sant Julià de Lòria i al Mercat de Nadal d’Andorra la Vella, durant els dies 3, 4, 5 i 6 de desembre. Tots els objectes nadalencs estan elaborats de forma artesanal i fent servir productes reutilitzats i naturals de la mà de persones internes al centre penitenciari. Els detalls es creen amb mesos d’antelació i els guanys que s’obtenen van destinats directament als presos per tal que puguin disposar de recursos per fer regals de Nadal, entre altres finalitats. Entre els objectes exposats hi ha productes més típics com imants o tions, però enguany també s’exposen noves elaboracions, moltes de les quals estan fetes amb fusta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT