PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naturland obre el 100% de les pistes d’esquí nòrdic avui

L’estació compta amb 15 quilòmetres per a la modalitat de fons

Per El Periòdic

Infants a l’estació d’esquí nòrdic de Naturland.
Infants a l’estació d’esquí nòrdic de Naturland. | Naturland

L’estació d’esquí de fons de la Rabassa-Naturland obre de manera oficial avui, 3 de desembre, amb el 100% de les pistes disponibles i després de la preobertura parcial del cap de setmana passat. D’aquesta manera, quedaran obertes totes les pistes del domini, que compten amb un total de 15 quilòmetres per a la pràctica de l’esquí de fons, amb unes cotes entre els 20 i els 30 centímetres de neu pols. De fet, Naturland va considerar ahir mitjançant un comunicat de premsa que estava previst que aquests gruixos augmentin amb les nevades previstes per a les pròximes hores i dies al país.

A més de l’esquí de fons, Naturland també oferirà activitats a les dues cotes de l’estació, com ara el Tobotronc, l’Airtrekk amb la tirolina, els buggys i la zona Naturkids, amb els ponis per a infants de 3 a 6 anys (situats a la Cota 1600, que obrirà el dia 4). També s’hi podran realitzar sortides amb raquetes, trineus infantils, sortides amb motos de neu i passejades en cavall (a la Cota 2000). 

Pel que fa als serveis de restauració, romandran oberts la Cafeteria i el Foc de la Cota 1600, i la Borda de Conangle a la Cota 2000. Per accedir a totes les instal·lacions és necessari presentar el certificat Covid. L’horari a la Cota 2000 és de 09.00 a 17.00 hores, i de 10.00 a 17.00 hores a la Cota 1600.

Cal recordar que avui quedaran oberts tots els camps de neu del Principat. Així ho van comunicar el darrer dimecres Vallnord-Pal Arinsal i Grandvalira, que juntament amb Naturland, obren portes de forma oficial abans de l’inici del pont de la Puríssima. L’estació massanenca va anunciar una obertura de més del 70% de les seves pistes, mentre que Grandvalira tindrà a disposició dels esquiadors 136 quilòmetres dels seus sectors connectats, tot i que durant el pont, i en funció de la meteorologia, es preveu que es pugui ampliar fins als 150 quilòmetres. Prèviament, Grandvalira havia obert els sectors del Pas de la Casa i Grau Roig, el darrer dimarts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT