PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

David Jelínek estarà fora de les pistes tres mesos

El capità del MoraBanc es va lesionar dilluns en el partit que va jugar amb la selecció de Txèquia contra Lituània

Per El Periòdic

Jelínek en el darrer partit del MoraBanc de Lliga Endesa.
Jelínek en el darrer partit del MoraBanc de Lliga Endesa. | acb Photo / A. Bouzo

David Jelínek estarà fora de les pistes, almenys, durant tres mesos. Així ho va fer oficial el MoraBanc en el matí d’ahir en comunicar que el capità tricolor té un esquinç grau II-III del lligament lateral extern i altre de grau II en el lligament deltoidal del turmell esquerre. Jelínek es va lesionar dilluns passat, en el partit que va jugar amb la selecció de Txèquia contra Lituània corresponent a la fase de classificació per la Copa del Món (FIBA), i trenca la bona ratxa de l’equip pel que fa a la recuperació dels efectius andorrans a la infermeria.


Durant aquesta setmana, Sergi Garcia ha completat alguns entrenaments amb els seus companys, fet que significa que la tornada del de Palma de Mallorca està cada vegada més a prop i que, tot i que sembla complicat, podria arribar a entrar en la convocatòria d’Ibon Navarro per a demà, contra l’Obradoiro. En una situació similar, encara que una mica més lluny, es troba Drew Crawford, que també ultima la seva recuperació.


Les finestres FIBA segueixen mantenint aquesta doble vessant, ja que són un atractiu per a qualsevol jugador, però un mal de cap per als equips, que tan sols busquen que els seus integrants tornen en millors condicions que en les que van marxar. En aquest cas, el MoraBanc no ha tingut sort, i perd un jugador de vital importància en els esquemes de Navarro, tot i que el txec encara no ha mostrat la seva millor versió aquesta temporada.


Ara més que mai, els pesos pesants de l’equip hauran de fer una passa endavant, i és que l’aspecte positiu d’aquesta aturada per seleccions ha sigut que jugadors com Moussa Diagne, Nacho Llovet o Clevin Hannah han aprofitat per seguir perfeccionant el seu estat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT