PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornen les mesures restrictives al Poliesportiu per la pandèmia

Tan sols els socis tindran accés als pròxims partits del MoraBanc

Per El Periòdic

El públic del Poliesportiu en el partit de lliga davant l’UCAM Múrcia.
El públic del Poliesportiu en el partit de lliga davant l’UCAM Múrcia. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc va anunciar ahir les noves mesures que es seguiran, des d’ara i fins  nova ordre, en els partits que jugui l’equip al Poliesportiu. El cap de premsa del conjunt tricolor, Gabriel Fernández, va comunicar els canvis que hi hauran a partir d’aquest cap de setmana, des del dissabte en el duel contra Obradoiro (18.00 hores) fins, segur, el d’EuroCup davant el Turk Telekom Ankara i que podrien continuar fins que aquestes restriccions no es canvien o se substitueixin per unes altres.


Els socis amb abonament del MoraBanc podran veure els partits des de la seva localitat. La reducció de l’aforament al 50% en aplicació del nou protocol Covid-19 permetrà als socis abonats «seguir venint als partits com han fet darrerament, acreditant el seu estat de salut respecte a la malaltia en l’accés al pavelló (mitjançant un certificat de vacunació amb doble pauta, un test d’antígens de com a màxim 12 hores, una PCR o TMA de com a màxim 72 hores, o un certificat mèdic d’haver passat la malaltia fa menys de sis mesos». El nou requisit implantat en aquest protocol (i imprescindible) serà l’ús obligatori de la mascareta FFP2, a més de la restricció de moviments un cop a dins del recinte.  «Serà un partit diferent dels últims, en el sentit que des del club us demanem que no us traieu la mascareta, encara que sigui per interactuar amb la gent del costat, encara que no se us senti bé», es va demanar des del club.


Finalment, els socis que no tenen cadira assignada també podran tenir entrada, però s’hauran d’informar en el club sobre com procedir (mitjançant el correu [email protected] o trucant al 885900). «Ja hem demostrat que tenim aquesta capacitat d’adaptació i ara ens toca fer-ho un cop més. La situació no és bona  i hem de demostrar des del club comprensió pel que fa al moment complicat que està passant la societat amb la Covid-19», va dir Fernández. 

 

L’equip homenatja Joan Alay pel seu 100è aniversari

 

El MoraBanc va voler rendir homenatge al seu president d’honor, Joan Alay, que ahir hagués complit 100 anys. «La persona més eterna i estimada del nostre club. El seu record és sempre refugi en moments complicats com els actuals», va publicar l’equip a les xarxes socials, junt amb un vídeo amb imatges d’Alay i amb la veu del seu fill, Francesc Alay. «Va anar agafant afició a poc a poc, però allà on s’implicava ho feia a fons i va continuar fins a fer tota la seva vida a Andorra lligada al bàsquet», va dir Francesc Alay, mentre afegia que «a mesura que el club va anar creixent, ell [Joan Alay] va anar centrant-se més en la base, que era el que li feia més il·lusió».

PUBLICITAT
PUBLICITAT