PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Ara ve Nadal obre les portes amb l’encesa de llums

Una de les novetats principals serà el planetari per descobrir el cel nocturn

Per El Periòdic

Decoracions nadalenques als espais públics del Comú de la Massana.
Decoracions nadalenques als espais públics del Comú de la Massana. | Comú de la Massana

Tot i que l’esdeveniment Ara ve Nadal programat per donar la benvinguda a les festes nadalenques arrenca demà amb l’encesa de llums, els tradicionals cavallets porten funcionant des d’ahir en versió carrusel medieval, ja que funcionen amb mecànica manual. Tant els cavallets com els altres elements que configuren aquest esdeveniment s’allargaran fins al 12 de desembre.

Des del Comú de la Massana van recordar que estan programats dos esdeveniments diferenciats per les festes nadalenques: d’una banda, l’Ara ve Nadal, del 3 al 12 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima; i d’altra banda, el Mercat de l’Avet, del 27 al 31 de desembre.

Pel que fa a l’acte inaugural, l’encesa de llums comptarà amb la intervenció dels joves del Punt 400 i els infants de l’Esplai. L’acte anirà seguit d’un concert de nadales a càrrec de Shuffle Express. El programa d’aquest any es caracteritza per ser variat i heterogeni i estar adreçat al públic de totes les edats tot fomentant la vessant participativa. De fet, una de les propostes més populars serà el taller de danses tradicionals a càrrec de l’Esbart Valls del Nord, una activitat intergeneracional per involucrar el públic en un assaig del grup dansaire.

D’altra banda, com a novetat, hi haurà una activitat interactiva  per al públic familiar: un planetari per descobrir el cel nocturn, la qual es durà a terme aquest dissabte.

Pel que fa al Mercat de l’Avet, s’inaugurarà just després de Nadal i Sant Esteve, i comptarà amb una gran varietat de parades gastronòmiques i d’artesania. A més a més, hi haurà un cicle de cinema infantil al teatre de les Fontetes, un seguit de tallers i la visita del patge reial. Durant les festes nadalenques, la Massana compta amb altres activitats, com el concert d’Andorra Lírica o l’espectacle de l’ENA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT