PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Diagne: «Pensava que seria el final de la meva carrera»

El pivot tricolor es mostra optimista en el programa Play Basket de la SER

Per El Periòdic

Diagne intenta el tir en el partit davant el Reial Madrid al Poliesportiu.
Diagne intenta el tir en el partit davant el Reial Madrid al Poliesportiu. | acb Photo / Albert Martín

El pivot del MoraBanc Moussa Diagne va fer un repàs dels seus darrers últims dos anys en el programa Play Basket, de la Cadena SER, on va arribar a assegurar que li va passar pel cap abandonar quan va arrossegar distintes lesions en gairebé poc de temps. «Pensava que seria el final de la meva carrera», va declarar el senegalès, mentre afegia que «van ser problemes que van venir de seguit, en distintes zones i arriba un moment que et preguntes què és el que t’està passant».


No obstant això, Diagne es va mostrar optimista pel que fa a la seva evolució, ja que avui dia, tot i seguir agafant ritme de competició, ha pogut deixar enrere aquells períodes d’inactivitat tan extensos. «Les persones que et volen, que estan a prop teu, ja no sols per l’àmbit esportiu, sinó les que t’estimen de veritat, et diuen que això no és res i et donen motius per llevar-te cada dia i seguir lluitant i amb la mentalitat que sols és una pedra més en el camí».


Pel que fa al club, el jugador també va voler tenir paraules d’agraïment, assenyalant que «des del club em trucaven cada dia per veure com estava i per recalcar-me que comptaven amb mi, i això et donava un plus d’energia per tornar com més aviat millor». Tanmateix, l’àmbit psicològic va ser el més complicat del seu procés, segons va explicar Diagne, declarant que «és dur estar cada dia esforçant-te en el gimnàs i tal vegada no veure cap mena de progrés, però tal com dic tot el que passa en la vida és per alguna cosa i m’ha servit per conèixer millor el meu cos i saber què és el que em demana».


Finalment, Diagne també va fer menció a la seva família «de sang», a la qui no veu des de fa tres anys, però que a la que «gràcies a la tecnologia puc veure telemàticament, però amb la por de despertar-te cada dia mirant el Whatsapp per veure si hi ha males notícies o no a causa de la pandèmia de la Covid-19». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT