PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Mountain Music porta cinc discjòqueis de renom mundial

Actuaran a l’estadi comunal entre el 5 de febrer i el 5 de març, amb preus que oscil·len entre els 50 i 60 €

Per El Periòdic

Jordi Torres i Betim Budzaku van protagonitzar la presentació, ahir en un hotel de la capital.
Jordi Torres i Betim Budzaku van protagonitzar la presentació, ahir en un hotel de la capital. | SFGA

L’Andorra Mountain Music comptarà amb les actuacions de Tiësto, Afrojack, Martin Garrix, Don Diablo i Timmy Trumpet. Aquests concerts tindran lloc entre el 5 de febrer i el 5 de març i es duran a terme a l’estadi comunal Joan Samarra d’Andorra la Vella. El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, va explicar ahir durant la presentació en un hotel de la capital que es volia fer itinerant entre les estacions d’esquí, però van manifestar el seu «neguit» que disposar d’aquests espais no els fes minvar l’afluència de turistes i, per aquesta raó, s’ha optat per la capital i un indret que es considera que reuneix les condicions per encabir aquest tipus de festival. L’aforament serà d’unes 5.000 persones, una xifra variable en funció de les condicions sanitàries.

Torres va afegir que es farà a Andorra la Vella amb la voluntat que pugui ser itinerant entre parròquies i, en aquest sentit, el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, va explicar que és «la primera vegada que es fa un festival d’aquesta rellevància a l’hivern» i que, per tant, un cop finalitzi s’analitzarà on es podrà ubicar en altres edicions.

Per a aquest festival, que promou Live Nation i del qual Andorra Turisme, Andorra la Vella i Crèdit Andorrà en són patrocinadors, s’ha escollit alguns dels discjòqueis més consagrats de la música electrònica. D’aquesta manera, la primera proposta serà la de Tiësto, el 5 de febrer, l’artista que ve avalat per sis àlbums d’estudi i per haver guanyat un Grammy al millor ‘remix’ per la cançó ‘All of me’ de John Legend. El 12 de febrer arribarà un altre guanyador dels premis Grammy: Afrojack, que es manté a la llista top 10 dels 100 millors DJs del món per sisena vegada. 

El 19 de febrer serà el torn de Martin Garrix, que des del 2013 suma més de 27 senzills i un àlbum d’estudi, i que ha creat juntament amb U2 la cançó de l’Eurocopa. El 26 de febrer actuarà Don Diablo, que repeteix en el Mountain Music després de ser-hi a l’estiu. Pioner de la música ‘dance’, el mes de setembre passat va publicar el seu tercer àlbum d’estudi titulat ‘Forever’. I l’encarregat de tancar l’Andorra Mountain Music Winter Edition, el 5 de març, serà Timmy Trumpet. El senzill ‘Freaks’, premiat amb discos multiplatí és tot un èxit amb més de 500 milions de reproduccions.

Les entrades tindran dos preus diferents, i així les de Tiësto i Martin Garrix costaran 60 euros més sis de costos de gestió i la resta de concerts tindran un cost de 50 euros més cinc de gestió. L’organització treballa perquè els hotels i també les estacions d’esquí puguin oferir paquets i cal destacar que els clients de Crèdit Andorrà, fruit de l’acord de col·laboració, podran gaudir de la venda anticipada durant 48 hores a partir de dimecres a les sis de la tarda, abans no es posin a la venda a les plataformes habilitades: la pàgina Web d’Andorra Turisme i Ticketmaster, a partir del 3 de desembre.

També hi ha canvis, respecte de l’estiu, en els horaris. D’aquesta manera, l’obertura de portes serà a les sis de tarda quan hi haurà una primera actuació. A tres quarts de nou està prevista l’actuació principal i cap a les deu de la nit hi haurà un darrer DJ per poder tancar portes a les dotze. Tal com va exposar el director general d’Andorra Turisme, d’aquesta manera es dona resposta a les persones que demanaven més temps després de l’actuació principal per menjar o beure. Per aquest motiu, el recinte comptarà amb una zona de restauració i d’una zona VIP.

Pel que fa als protocols Covid, a hores d’ara s’exigirà un certificat de vacunació, una prova PCR, TMA o test d’antígens negatius i la mascareta serà obligatòria. De totes maneres, s’espera que les mesures puguin ser «més lights», va comentar Budzaku, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT