PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rècord de participació en el premi de narrativa fantàstica

Els vots dels ciutadans influiran en el percentatge de valoració final del jurat

Per El Periòdic

El cartell de l’edició del premi.
El cartell de l’edició del premi. | Comú d\'Encamp

El Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d’Encamp continua sent un èxit quant a participació. Segons va informar el comú ahir, en aquesta dotzena edició s’han rebut 105 relats (66 en la categoria de joves, 31 en la d’adults i 8 en la d’infants), per la qual cosa el 2021 es posiciona com l’any amb més participació des de l’inici del premi el 2010.

Les obres es poden votar a través del web del Comú d’Encamp (www.comuencamp.ad) fins al dilluns dia 6 de desembre. D’aquesta manera, tothom qui vulgui votar l’obra que més li agrada només ha de clicar sobre la pestanya m’agrada que figura a sota de cada relat.

Tal com s’indica a les bases, els vots dels ciutadans suposaran un percentatge de la classificació final i se sumaran conjuntament als vots del jurat. Aquests darrers, però, tindran un percentatge més elevat i, per tant, prevaldran sobre la decisió final.

El jurat està format per escriptors residents a Andorra i personal de les biblioteques comunals. En aquesta edició, els escriptors seran Iñaki Rubio, Núria Gras i Elisabet Zorita.

El lliurament de premis es farà el dijous 9 de desembre, a les 18.00 hores, a la biblioteca comunal d’Encamp. L’acte es desenvoluparà a porta tancada per les mesures Covid i només hi podran accedir els guanyadors.
Des del servei comunal de biblioteques s’agraeix la participació a tots els qui han presentat una obra en aquesta edició, i animen a la població a gaudir de la lectura. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT