PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torra fa 31a als mundials de Functional Fitness a Suècia

L’andorrana se sent «satisfeta» amb el seu rendiment i amb l’experiència

Per El Periòdic

Torra amb la bandera d’Andorra en els mundials a Suècia.
Torra amb la bandera d’Andorra en els mundials a Suècia. | AFF

Míriam Torra va aconseguir ser 31a als Mundials de Functional Fitness que es van disputar en la ciutat sueca de Norrköping. L’única representant d’Andorra a la cita, va registrar un total de 109 punts en una competició en la qual es va mostrat «molt constant», segons van comunicar des de l’Associació Andorrana de Functional Fitness (AFF).


En el torneig es van valorar sis habilitats diferents: resistència, força, pes corporal, habilitat, modalitat mixta i poder. Pel que fa als resultats de cada fase, Torra va ser 31a en resistència, 32a en força, 31a en pes corporal, 29a a habilitat, 29a en la modalitat mixta i 32a en poder. Sobre l’experiència, la tricolor va declarar que «ha estat increïble», mentre afegia que «estic molt satisfeta d’haver arribat fins aquí, com a atleta i com a membre de l’AFF». L’andorrana també va valorar el fet de «poder ser la primera atleta andorrana en representar el país en uns mundials i ser estable en totes les proves és fantàstic». 


Quant al rendiment esportiu que va mostrar, Torra va assegurar que «m’he superat a mi mateixa, ho he donat tot i he anat més enllà del que vaig mostrar en els entrenaments. Sé que m’he espremut al màxim, i això em dona més ganes de seguir». La del Principat, que es va classificar per a aquests mundials gràcies a la seva victòria en el Campionat Nacional del passat 16 d’octubre, va finalitzar assenyalant que «tant de bo puguem rebre més ajudes i fer créixer aquest esport al país». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT