El VPC recupera bones sensacions i venç el Verfeil

Un bon final de partit dels visitants desllueix la superioritat local (40 a 30)

Un moment de l’enfrontament d’ahir a l’Estadi Nacional.
Un moment de l’enfrontament d’ahir a l’Estadi Nacional. | EL PERIÒDIC

Després de quatre jornades sense conèixer la victòria, el VPC es va retrobar ahir amb un resultat positiu en vèncer el Verfeil per 40 a 30 a l’Estadi Nacional. Els de Jean Arnaudin rebien la visita del segon classificat, així que era un bon moment per retrobar-se amb les bones sensacions, i així va ser, en un enfrontament amb un nivell elevat d’anotació.

El VPC va començar el partit força endollat i, en els primers quinze minuts, ja havia aconseguit dos assajos, amb Sebas Barrera com a referència anotadora. D’aquesta manera, el marcador del descans, 23 a 6, ja feia pensar que el partit podia acabar bé per als andorrans aquesta vegada.

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica, fins que els tricolors van aconseguir col·locar el marcador en un 40 a 11, amb tres marques més fins a completar el total de cinc. Befile i Mauricio Fernández van destacar en aquest període. Al final del partit, els andorrans es van relaxar i el Verfeil va aconseguir retallar distàncies, amb dos assajos que van deixar el marcador final amb aquest 40 a 30, que no va fer justícia al que s’havia vist al terreny de joc durant els primers tres quarts d’enfrontament.

Per la seva banda, el VPC Andorra femení va sumar ahir a Cornellà la tercera victòria en tres partits a la Primera Catalana després d’imposar-se als catalans per 7 a 35. Amb aquest triomf, les noies de Dani Raya tancaran l’any com a líders, ja que no tornaran a jugar fins al 29 de gener quan visitin el camp del CEU. Nàdia Olm i Noa Sánchez, amb dos assajos cadascuna, van ser les grans protagonistes del duel.