PUBLICITAT

Andorra la Vella reparteix 3.200 àpats a domicili

  • Valera assegura que el projecte està resultant ser un «èxit rotund»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una mostra dels àpats que es reparteixen a domicilis. Foto: ANA / M.T.

El servei d'àpats a domicili que presta el Comú d'Andorra la Vella des de fa dos anys va experimentar un increment notable arribant a repartir 3.168 àpats durant el 2010, enfront dels 2.643 del 2009. El conseller de Social, Joaquim Valera, va assegurar que el projecte està resultant ser un «èxit rotund», ja que s'ha passat dels 207 usuaris del 2009 a atendre'n 312 durant el 2010.

A més, el servei permet ajudar la gent gran que viu sola a socialitzar-se i moltes de les persones que han sol·licitat els àpats a domicili han passat finalment a ser usuaris del menjador del Casal Calones i a participar en les activitats que s'ofereixen per a la gent gran.

Valera va explicar a l'ANA que està molt satisfet pel fet d'haver impulsat el servei d'àpats a domicili i va destacar que durant els dos anys que fa que està en funcionament ha estat «impecable» tant pel que fa als terminis de lliurament dels àpats com en les condicions i la qualitat del menjar. També va recordar que Andorra la Vella va ser pionera en aquesta matèria i que «per sort hem estat bastant copiats». El servei s'adreça a persones majors de 60 anys, tot i que en casos puntuals es pot aplicar a persones fora d'aquesta franja d'edat que visquin soles i tinguin una malaltia. Els àpats es reparteixen dos cops per setmana i es cobreix l'alimentació dels set dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT