PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Filloy presideix per primera vegada la Taula Nacional de Mobilitat

Durant la jornada s'han presentat els dispositius especials per a la temporada d'hivern 2021-2022

Per El Periòdic

La Taula Nacional de Mobilitat ha presentat els dispositius especials per a la temporada d'hivern.
La Taula Nacional de Mobilitat ha presentat els dispositius especials per a la temporada d'hivern. | Departament de Mobilitat

El ministre Víctor Filloy va presidir ahir per primera vegada la Taula Nacional de Mobilitat com a titular de Territori i Habitatge. Aquest ens, que compta amb la participació dels cònsols dels set comuns, del ministre de Justícia i Interior i de les direccions dels departaments de Territori i Mobilitat, esdevé un espai de diàleg i un fòrum per compartir propostes entre els diferents actors del país implicats en el trànsit.

Així doncs, durant la jornada, es van presentar els dispositius especials per a la temporada d'hivern 2021-2022, que tenen com a principals finalitats informar a la població en general de les incidències en la circulació i de les previsions de nevades, així com coordinar tots els efectius de trànsit disponibles per augmentar la fluïdesa de vehicles en hores punta. També es va compartir la nova Estratègia Nacional de Mobilitat (ENM), el document de referència que agrupa de manera coordinada totes les mesures per aconseguir la mobilitat sostenible a Andorra, segons va informar l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT