PUBLICITAT

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell llença una campanya per apropar la realitat de les persones amb discapacitat

L'objectiu és captar nous benefactors

Per El Periòdic

Cartell de la campanya 'Fes-te Amic' de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.
Cartell de la campanya 'Fes-te Amic' de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. | FPNSM

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, en col·laboració amb Andbank, MoraBanc i Vall Banc, aprofita aquest final de mes per donar el tret de sortida a una nova campanya per sensibilitzar i donar visibilitat a les persones amb discapacitat, titulada 'Fes-te amic'. Destinada principalment als treballadors dels diferents bancs participants i als seus clients, té com a objectiu captar nous benefactors i donar així suport a la Fundació en la seva missió de millorar la qualitat de vida de les persones ateses, promoure la seva dignitat, garantir els seus drets i generar-los oportunitats per a una vida plena i feliç. La solidaritat del país és una evidència i l'arribada imminent de festes és encara més propici a la generositat i a l'altruisme.

Concretament, els tres bancs col·laboradors faran difusió de la campanya en les seves comunicacions internes i externes i en els seus espais publicitaris, amb l'afany d'ajudar la Fundació a difondre la seva missió i captar nous benefactors. En aquest sentit, la directora general de la Fundació, Celine Mandicó, ha volgut subratllar la gran predisposició dels tres bancs, Andbank, MoraBanc i Vall Banc, a donar una vegada més visibilitat a les persones amb discapacitat. "Que enguany ho facin fent arribar la campanya entre els seus grups d'interès més directes com són els seus empleats i els seus clients ens és d'una gran ajuda", ja que permet arribar a molta població. "A més, el fet que les entitats ens facin costat és també una mostra de confiança i de seguretat afegida per convèncer els seus treballadors i els clients de fer-se amic de la Fundació", ha afegit.

Des de l'entitat agraeixen de nou la mostra de solidaritat i l'esperit de cooperació de les tres entitats i recorden que tota persona que vulgui aportar el seu granet de sorra en els projectes de vida de les persones amb discapacitat del Principat, ho pot fer en qualsevol moment des de la pàgina web de la mateixa Fundació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT