Gutiérrez continua amb la seva autoritat a les G.SèriesBPA

• El líder en 2RM és Simó Sala, per davant de Lluís Bigordà i Joan Vinyes
PAS DE LA CASA

Guti domina i ara descansarà, igual que les G.SèriesBPA, fins el dia 5. Foto: ACA

La nit del dissabte el Grandvalira Circuit del Pas de la Casa va acollir la tercera cita de les G.SèriesBPA, en la qual es va tornar a imposar en la categoria reina Marc Gutiérrez (Peugeot Evo II), que porta tres de tres i que lidera la general provisional amb 132 punts, per davant de Ferran Naudi (Peugeot Evo II) que en suma 126, i Joel Font (Peugeot Evo III), amb 122. En la categoria de dues rodes motrius (2RM), Simó Sala (VW Golf) es va imposar per davant de Joan Sala (VW Golf) i Joan Vinyes (VW Golf), i la general aquí queda amb aquest mateix ordre.

Marc Gutiérrez i Ferran Naudi van demostrar que li tenen agafada la mesura al format de competició i van ser primers a les sèries. Els Protos G podien clarament contra els Turismes G, entre els quals Agustí Albareda (Lancia Delta), cada vegada amb la seva mecànica més a punt, era el millor. Joel Font (Peugeot) era tercer.

La primera final es parava a causa del tap provocat per David Arroyo en trencar-se la direcció del seu Peugeot després d'un toc amb Sintu Vives. Després de la sortida definitiva, Naudi guanyava per davant d'Albareda, Vives, Bigas, Luis Villamil (el convidat del cap de setmana), Arbulu i Tojeiro. En la segona, Joel Font aconseguia sorprendre al poleman encara que després d'un gir al capdavant era superat per Marc Gutiérrez, guanyador final, mentre que Font era avançat per un eficaç Francesc Gutiérrez (Seat Ibiza). Joel Font avantatjava a un altre Font, Ferran (Ford Fiesta), a qui seguien Guiral, Vilanova, Fontan i Pons. De la Casa es retirava a final de recta de sortida després d'un toc de l'Ibiza de Gutiérrez propiciat pel que a l'hora va rebre del Fiesta de Font. Resultat realment immillorable per al Peugeot Evo II-Urban Gym, que amb les dues d'aquesta cursa ha guanyat sis finals de sis possibles.

A les G.Sèries2, Simó Sala es va imposar per davant de Joan Sala i Joan Vinyes. Aquests van acabar en aquest ordre en la Sèrie 1, mentre que en la Sèrie 2 van ser conservadors amb els pneumàtics i no van sortir (només poden usar un joc per tot el campionat), per acabar així la cursa.