PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La finestra FIBA es presenta com un punt d’incertesa

Fins a cinc jugadors del MoraBanc han marxat amb els combinats nacionals

Per David Sansaloni

Jelínek intenta la cistella en l’últim partit de lliga davant el Baskonia.
Jelínek intenta la cistella en l’últim partit de lliga davant el Baskonia. | acb Photo / A. Bouzo

Les finestres internacionals tornen de nou al calendari dels equips i molts jugadors són cridats per formar part, en aquest cas, de la fase classificatòria per als pròxim mundial. Pel que respecta als jugadors dels MoraBanc, aquest cas ha sigut el d’Oriol Paulí i Víctor Arteaga (Espanya), David Jelínek (Rep. Txeca), Amine Noua (França) i Gal Mekel (Israel). 


Aquesta aturada FIBA arriba en un moment d’allò més delicat per al conjunt del Principat, i és que a la situació que travessen pel que respecta a la classificació per a la Copa del Rei a Granada (on necessiten sumar almenys cinc victòries en sis partits) se li suma el tema de la infermeria, on el que menys necessita l’equip és aportar més jugadors a la llista de no convocats.


La setmana, tanmateix, es presenta perfecta per recuperar efectius, com és el cas de Drew Crawford o Guille Colom, i potenciar l’estat físic de jugadors com Nacho Llovet o Tunde Olumuyiwa, ambdós minvats per molèsties durant les darreres trobades. No obstant això, la por resideix en el fet que qualsevol dels cinc jugadors que es troben concentrats amb les seves respectives seleccions puguin tornar al Principat pitjor que van marxar.


El MoraBanc tornarà a la competició, en aquest cas a la Lliga Endesa, el pròxim dia 4 de desembre davant el Monbus Obradoiro, i als dos partits internacionals se sumaran aquest primer de tornada més dos al Poliesportiu (Saragossa i Manresa), tres fora de casa (Breogán, Barça i Bilbao) i tres d’EuroCup (dos a cas i un fora) fins a arribar a la data que estableix el tall per formar part de la Copa del Rei, el primer gran objectiu de la temporada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT