PUBLICITAT

Acord entre Protecció Civil i cinemes illa Carlemany per a la projecció de campanyes de sensibilització

Amb la seva signatura, el conveni ha entrat en vigor aquest mateix dimarts

Per El Periòdic

Un moment de la signatura del conveni de col·laboració entre el secretari d'Estat de Justícia i Interior, Joan Antoni León, i el CEO de l'illa Carlemany, Josep Maria Bagudà.
Un moment de la signatura del conveni de col·laboració entre el secretari d'Estat de Justícia i Interior, Joan Antoni León, i el CEO de l'illa Carlemany, Josep Maria Bagudà. | ANA/M.P.

El secretari d'Estat de Justícia i Interior, Joan León, i el CEO de l'illa Carlemany, Josep Maria Bagudà, han signat aquest dimarts al matí el conveni de col·laboració entre la societat gestora del centre comercial i el departament de Protecció Civil i Gestió d'Emergències (DPCGE).

A través de l'acord, la societat gestora de l'illa Carlemany, que s'ocupa de la direcció i la gestió de les sales de cinema dels cinemes, es compromet a difondre de manera gratuïta les campanyes de sensibilització i prevenció del DPCGE a l'inici de les pel·lícules adreçades a un públic familiar i infantil que es projectin en les seves instal·lacions.

Amb la seva signatura, el conveni ha entrat en vigor aquest mateix dimarts i s'estableix per una durada indefinida mentre cap de les parts no manifesti la seva voluntat contrària. El departament de Protecció Civil i Gestió d'Emergències i la direcció dels cinemes illa Carlemany es comprometen a reunir-se almenys una vegada a l'any per tal d'establir un calendari de les accions de col·laboració que s'han de dur a terme.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT