PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Workshop Ocupacional de la Seu ofereix 40 ofertes de feina

Es van fer 195 entrevistes entre 65 demandants de feina i 17 empreses

Per El Periòdic

Un instant de la trobada entre treballadors i empreses al Workshop.
Un instant de la trobada entre treballadors i empreses al Workshop. | workshop seu d\'urgell

La segona jornada del Workshop Ocupacional d’enguany que va tenir lloc durant tot el matí d’ahir al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (Cetap), a la Seu d’Urgell, es van oferir un total de 40 ofertes de feina. De la mateixa manera, es van realitzar 195 entrevistes entre les 65 persones que demandaven feina i les 17 empreses que es van citar en aquesta iniciativa.

De totes les empreses participants, sis d’elles són del Principat (Andbus, Caldea, Centre Comercial Andorrà, Grup Pyrénées, Inditext Andorra i Viladomat), mentre que les altres 11 empreses són de la comarca de l’Alt Urgell (Archimedes, Carns i Elaborats Cerdanya, DISSEU, Taurus, Hotelet Estamariu, Heura Perruqueria i Estètica, Organyà Park, Iphard Euro, Mafriseu, Peusa i Ribalaiga). 

Així doncs, aquesta setena edició de l’esdeveniment ocupacional, es va iniciar el passat divendres amb una jornada informativa per part de les empreses que va constar de tres xerrades sobre temes fiscals i laborals relacionats amb el treball transfronterer a Andorra.

El Workshop Ocupacional està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consorci Alt Urgell Cerdanya, amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Govern d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT