PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’acord amb la UE donarà inici al 20è Fòrum de l’EFA

Els altres blocs tractaran les infraestructures i la diversificació econòmica

Per El Periòdic

El secretari tècnic de l'EFA, Joan Tomàs, i el membre de la junta directiva de l'entitat, Miquel Àngel Armengol, presenten el 20è Fòrum de l'EFA.
El secretari tècnic de l'EFA, Joan Tomàs, i el membre de la junta directiva de l'entitat, Miquel Àngel Armengol, presenten el 20è Fòrum de l'EFA. | ANA / A.S.

El 20è Fòrum de l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) estarà dividit en tres blocs: un primer sobre l’acord d’associació amb la Unió Europa (UE), un segon sobre infraestructures i l’aeroport d’Andorra - La Seu, i un tercer sobre la diversificació del país amb l’arribada de Grifols. Així ho van anunciar ahir des de l’entitat, a la vegada que van detallar que tindrà lloc el pròxim 2 de desembre a l’Sport Hotel Village de Soldeu sota el nom 2022: reptes i tendències per al Principat d’Andorra. El secretari tècnic de l’EFA, Joan Tomàs, va remarcar que el fòrum ja està més que consolidat al país, fet que demostra que són «una associació madura i compromesa amb Andorra i els seus canvis».

Pel que fa al primer bloc, sobre l’acord amb la UE, el membre de la junta directiva de l’EFA, Miquel Àngel Armengol, va comentar que intentaran debatre amb experts sobre aquest nou món i com veuen la cabuda d’Andorra dins la UE. Quant al segon bloc, el de les infraestructures, serà la culminació del tractat el 2018 i del treball de l’EFA amb l’obertura de l’aeroport d’Andorra - La Seu. Finalment, la darrera part del fòrum se centrarà en la família Grifols i el projecte del Centre de Recerca Immunològica. El fòrum tindrà 10 ponents i clourà amb els discursos de Francesc Mora i Xavier Espot, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT