PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nova conferència del cicle Crèdit Andorrà Global Forum

La xerrada anirà a càrrec del cofundador de la constructora 011h i Privalia

Per El Periòdic

Jose Manuel Villanueva.
Jose Manuel Villanueva. | Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà organitza la conferència La descarbonització de la construcció, a càrrec de Jose Manuel Villanueva, CEO i cofundador de 011h, una constructora de nova generació. Villanueva és també cofundador de l’e-commerce de moda Privalia, i en aquest sentit, parlarà de la seva experiència com a emprenedor de projectes innovadors i pioners de base tecnològica.

El ponent explicarà la seva trajectòria, primer, en el sector del comerç electrònic i, actualment, amb la constructora 011h, que promou la transició cap a un model d’edificació sostenible basat en quatre pilars: components, industrialització, digitalització i sostenibilitat, amb l’ús de la fusta com a element principal. La conferència té com a objectiu tractar els projectes emprenedors des del punt de vista de l’experiència personal del ponent i a partir de la seva iniciativa empresarial. Villanueva, que ha estat pioner en projectes encaminats a transformar ambdós sectors, el de la construcció i el del comerç en línia, destaca en el seu discurs la importància dels emprenedors en el sistema actual i de les empreses que introdueixen l’impacte en el seu model de negoci.

La conferència és la 18a sessió del cicle de conferències Crèdit Andorrà Global Forum sobre futur i tendències globals, i forma part del programa d’activitats que promou la Càtedra Crèdit Andorrà d’Emprenedoria i Banca a l’IESE. Tindrà lloc demà, 24 de novembre, a les 19.00 hores i serà en format presencial i telemàtic. Els interessats a assistir-hi presencialment han d’inscriure’s a través del telèfon 88 88 88, mentre que digitalment, l’entitat bancària facilitarà l’enllaç per les xarxes socials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT