PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader abandonen i es queden fora del podi

Un problema mecànic en el canvi de velocitats elimina qualsevol opció de l'andorrà

Per El Periòdic

Vinyes-Mercader en el 45Ral·li Illes Canàries.
Vinyes-Mercader en el 45Ral·li Illes Canàries. | FotoEsport

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R4lly S), una vegada més, no van tenir la sort de costat per guanyar una prova de l’ERC2. Quan eren líders destacats de la classificació provisional i s’estava disputant la part final de la penúltima cronometrada del 45 Ral·li Illes Canàries, es van veure obligats a deixar la cursa. El tàndem #24 de l’equip Suzuki Ibèrica es va situar al capdavant de la classificació després de la primera especial, posició que van mantenir fins que el canvi de velocitats del Suzuki Swift R4lly va dir prou, i la dupla no va tenir cap opció de completar la prova.


Una vegada en l’assistència, el pilot andorrà es va mostrar decebut per haver finalitzat així el ral·li, estant tan a prop del final i en una posició tan favorable, però d’altra banda Vinyes va declarar que «estic molt content per Suzuki i pels meus companys (Pardo-Pérez), dos extraordinaries persones que han aconseguit endur-se el títol de l’ERC2 en la temporada del nostre debut europeu».


El pilot va lamentar el desenllaç  personal, i va comentar que «hem de tornar al tòpic, les carreres són així d’injustes. No es pot parlar d’objectius complerts fins que ets al parc tancat, i et diria més, fins que no s’han passat les verificacions finals. També pot haver-hi sorpreses. Aquesta vegada se’ns ha escapat tot en l’últim moment».


Vinyes, però també va fer una valoració positiva de la temporada i va senyalar que «vull agrair el gran esforç que ha fet l’equip Suzuki Ibèrica perquè poguéssim seguir un calendari europeu. Ha estat una gran experiència, he après molt competint en especials molt variades de diferents països i a vegades amb un alt grau de dificultat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT