PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez puja un total de121 llocs en el rànquing WTA

L’andorrana se situa, després de les darreres actuacions, en la posició 252 del món

Per El Periòdic

Vicky Jiménez durant l’últim partit de l’Open de Montevideo.
Vicky Jiménez durant l’últim partit de l’Open de Montevideo. | Open de Montevideo

Vicky Jiménez Kasintseva acaba de registrar la seva millor posició aconseguida mai en el rànquing WTA, encarregat de mostrar les millors tennistes del món. Gràcies a les seves bones actuacions en la gira latinoamericana, sobretot la victòria en l’W25 de Goiania (Brasil) i les semifinals de l’últim Open de Montevideo (Uruguai), l’andorrana ha pujat un total de 121 llocs en el rànquing mundial, deixant-la en la posició 252.

 
Tot just després de la derrota en les semifinals de Montevideo contra Panna Udvardy, la del Principat es va mostrar satisfeta amb els últims resultats, publicant a les xarxes el següent: «Quina setmana! Orgullosa i contenta amb el nivell que he donat. Vull felicitar a Panna Udvardy pel gran partit. T’ho mereixes! Mil gràcies a tots per venir a veure’m, he sentit el vostre suport en tot moment. Us guardo en el cor».


La següent aturada en el calendari per a Jiménez serà el JA de Mèrida (Mèxic), on ja s’ha sortejat el quadre. Les caps de sèrie (com  la del Principat o les germanes Fruhvirtova) tenen bye en la primera ronda, és a dir que disputaran directament la segona. Per tant Jiménez espera rival, que sortirà de l’enfrontament entre Sonya Macavei i Ena Koike. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT