PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detenen quatre homes per consum de cocaïna al cotxe en un aparcament

Atropella una noia amb un vehicle ocupat per nou persones

Per El Periòdic

L'edifici central de la Policia.
L'edifici central de la Policia. | Arxiu ANA

La darrera setmana (del 15 al 21 de novembre) ha deixat un balanç de detencions de 22 persones, segons va informar ahir la Policia. Aquest cap de setmana passat, quatre homes residents van ser detinguts de matinada en un aparcament públic d’Andorra la Vella per consumir cocaïna a l’interior del seu vehicle. En concret, la matinada de divendres a dissabte van ser arrestats dos homes de 30 i 32 anys perquè acabaven de consumir «unes ratlles» i, a més, els agents van trobar un petit embolcall de 0,6 grams de cocaïna. La matinada de dissabte a diumenge, el cos d’ordre va detenir dos homes més, de 37 i 48 anys, pel mateix motiu, però en aquest cas amb un embolcall d’1,2 grams de cocaïna i un segon d’1,5 grams de marihuana.

D’altra banda, la Policia va detenir la matinada d’aquest dissabte a diumenge a Andorra la Vella un home resident de 33 anys, amb una taxa d’alcohol de 0,84 g/l, positiu a la prova salivar de tòxics, en possessió de 0,1 grams d’amfetamines i 1,1 grams de marihuana. Segons el relat policial, l’home hauria atropellat una noia i hauria marxat del lloc del sinistre amb un cotxe ocupat per nou persones, tot i que estava habilitat únicament per a cinc ocupants. Els agents van determinar, després de controlar el vehicle, que es va produir una discussió «acalorada» entre dos grups de persones, motiu pel qual el detingut va pujar al seu vehicle i, a causa que es trobava «molt angoixat», va fer una maniobra de marxa enrere i va donar un cop, «sense intencionalitat», amb la part anterior del seu cotxe, al maluc d’una noia de 23 anys.

Per un altre costat, el cos d’ordre va procedir a la detenció d’un home resident de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte de furt amb força. L’home, reincident, va acabar detingut després de forçar la caixa moneder d’una màquina de rentar d’una pensió d’Escaldes-Engordany i endur-se la quantitat que hi havia dins. El total de la quantitat furtada, si se suma l’anterior fet denunciat el mes de setembre passat, arribaria a uns 90 euros. Per últim, els agents de Policia van detenir un home resident de 45 anys que es trobava en un establiment hoteler escaldenc i no en volia marxar tot i no ser-ne hoste. Segons la Policia, en el moment de ser controlat i donar-li les instruccions per sortir de l’establiment, el detingut va reaccionar de manera «desproporcionada» i «violenta» envers els agents.

PUBLICITAT
PUBLICITAT