PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc s’encomana a «l’energia» per vèncer el Baskonia

Els andorrans necessiten refer-se de l’última derrota patida el passat dimarts contra el Joventut

Per David Sansaloni

Jelínek intenta la cistella en l’últim duel entre el Baskonia i el MoraBanc al Fernando Buesa Arena.
Jelínek intenta la cistella en l’últim duel entre el Baskonia i el MoraBanc al Fernando Buesa Arena. | acb Photo / A. Bouzo

El MoraBanc vol deixar de banda la darrera derrota contra el Joventut el passat dimarts en la jornada d’EuroCup.  Per a aconseguir-ho, els d’Ibon Navarro s’encomanen a «l’energia» que tant els va faltar en l’últim enfrontament. Aquest aspecte ha sigut el més destacat, tant per als jugadors com per al cos tècnic, i sembla ser la clau per la qual passa aquesta 11a jornada de la Lliga Endesa.


Davant seu, els tricolor es trobaran amb un renovat Bitci Baskonia, que a principis d’aquesta setmana comunicava el canvi a la banqueta, sent Neven Spahija el substitut de Dusko Ivanovic. El tècnic croat es farà càrrec de l’equip i, malauradament per als del Principat, el record de Spahija en el Buesa Arena no pot ser millor, ja que sota el seu mandat l’equip vitorià va conquerir la seva segona lliga ACB, a més d’una Supercopa.  Sobre aquest canvi d’entrenador va donar la seva opinió Ibona Navarro, assegurant que «quan arriba un entrenador d’aquestes característiques sempre hi ha jugadors que canvien el seu rol, la seva confiança, ja que es tracta d’una nova oportunitat per demostrar el que no han pogut fins al moment», mentre afegia que «per a guanyar hem de ser molt consistents i molt regulars en l’esforç, en l’energia i en la concentració».


Pel que fa al vestidor, el base tricolor Clevin Hannah va destacar que «és molt divertit jugar quan tothom està concentrat, posat dins del partit, i el que hem de fer és estar tots en la mateixa pàgina i remar en la mateixa direcció». Tanmateix, i pel que fa al duel, Hannah va expressar que «espero que siguem capaços d’aprofitar l’oportunitat si se’ns presenta, i haurem d’estar preparats per a un gran partit, tenir una gran concentració i intentar aturar-los».

 

Arteaga i Paulí, convocats

Els jugadors del MoraBanc Víctor Arteaga i Oriol Paulí formaran part de la selecció espanyola per a la pròxima finestra FIBA, en ser escollits pel seleccionador Sergio Escariolo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT