PUBLICITAT

Andorra la Vella

De nou al fortí

L’FC Andorra rep el CE Alcoià a l’Estadi Nacional, on els tricolor no conèixen la derrota en el que va de temporada

Per David Sansaloni

Carlos Martínez disputa la pilota en l’últim enfrontament entre ambdós equips, la temporada passada.
Carlos Martínez disputa la pilota en l’últim enfrontament entre ambdós equips, la temporada passada. | @FCANDORRA

L’FC Andorra rep el CE Alcoià a l’Estadi Nacional en una nova jornada, la 13a, d’aquesta Primera RFEF Footters. Els tricolor es veuran les cares amb els alcoians avui, a partir de les 17.00 hores, a casa, on de moment els d’Eder Sarabia no han perdut cap partit dels que s’han jugat fins al moment (cinc victòries i un empat).


Després de disputar un dels partits més fluixos des de principi de temporada, davant el cuer, el Sevilla Atlético, els andorrans volen refer-se i reafirmar la seva condició d’equip que pot estar a dalt en la taula classificatòria. El tècnic basc va declarar, en acabar el duel de la setmana passada i per primera vegada, que l’equip no havia estat a l’altura i que els havia faltat «mantenir el control», una de les característiques fonamentals i que porta defensant Sarabia des del principi. Ara, el CE Alcoià arriba al Principat amb bon estat de forma, vencent al Vila-real B i empatant amb dos dels conjunts a batre, com són l’Atlético Baleares i el Barça B. «Ens trobarem amb un rival [l’Alcoià] que porta sis partits sense perdre, que està fent les coses molt bé i que té molt de perill», va comentar Sarabia, mentre afegia que «els coneixem molt bé de l’any passat, no han canviat gaire l’estil ni els jugadors i aquest aspecte ens ha servit de referència per afrontar el duel».


Pel que fa al vestidor tricolor, l’entrenador va assegurar que «és molt important que tinguem continuïtat. Si demà [avui] no som un equip contra aquest rival, ens podran fer molt de mal». Sobre aquesta continuïtat va fer incís el tècnic, i és que l’FC Andorra va arribar a Sevilla la setmana passada després de fer un dels millors partits de l’any la darrera contra el Betis B. Va ser aquest contrast el que ha obligat Sarabia a treballar, durant tota aquesta setmana, «els aspectes que ens van fer perdre el control de la situació el cap de setmana passat».


Sobre la situació a la taula classificatòria també va fer menció l’entrenador tricolor, arran de la situació del Vila-real B, equip que havia romàs invicte, però que en les darreres tres dates ha recollit tres derrotes, una situació de la qual poden aprofitar-se els equips destinats a estar a dalt en la taula classificatòria, com és el cas de l’FC Andorra. «Els resultats moltes vegades són enganyosos, i és per això que intento analitzar l’aspecte del joc, demostrar que estem fent moltes coses bé, intentar corregir el que podem millorar i seguir animant els jugadors a què continuen fent el que estan fent perquè entenc que això serà el que, a llarg termini i en una lliga tan llarga, ens faci estar a dalt».

 

Setmana complicada

 

L’FC Andorra no ha tingut una setmana normal d’entrenaments, i és que els del Principat van patir moltes baixes a Sevilla, no comunicades donada la seva rapidesa, arran d’un brot de refredats, virus i malalties no relacionades amb la Covid-19. Marc Aguado, Martí Vilà, Sergio Molina i Marc Fernández no van estar disponibles per disputar el duel contra el Sevilla B, mentre que Àlex Pastor no va poder finalitzar la trobada i Manu Nieto també va estar afectat dies després. Per rebre l’Alcoià, Sarabia recupera a tots aquests jugadors, però els que no podran estar per lesió són Rubén Enri i Roger Riera. 

 

 

Les decles

 

Eder Sarabia - Entrenador de l'FC Andorra

«És molt important que tinguem continuïtat. Si demà [avui] no som un equip contra aquest rival, ens podran fer molt de mal»

«Ens trobarem amb un rival [l’Alcoià] que porta sis partits sense perdre, que està fent les coses molt bé i que te molt de perill»

PUBLICITAT
PUBLICITAT