PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El resident Marc Grau s’emporta l’or a Porto

El powerlifter tanca la temporada i ja pensa en els pròxims objectius per al 2022

Per David Sansaloni

Grau durant una competició.
Grau durant una competició. | Marc Grau

El powerlifter resident Marc Grau es va emportar l’or en el mundial disputat a Porto, en la categoria de menys de 100 kg (de 90,1 a 100 kg) amb un pes de 93 kg, sent el competidor més lleuger de la categoria. Grau va arribar a la prova ajudant als seus companys, i després de la feina realitzada durant tot el dia, a les 23.00 hores li va tocar el seu torn, assolint finalment el primer escalafó del podi. Amb aquest èxit, el powerlifter tanca la temporada i ja pensa en els pròxims objectius per al 2022. 

Grau és dissenyador gràfic de professió, encara que també té formació esportiva i ho compagina assessorant els seus clients en l'àmbit esportiu. «No em dedico 100% competitivament al powerlifting, ja que ho tracto com un hobbie, tot i que sempre m'implico amb aquest esport perquè fa que ho visqui més a flor de pell i que m'esforci per aconseguir metes més grans», va declarar l'atleta. Una vegada finalitzat el mundial, l'objectiu del powerlifter és descansar «la ment i el cos», i en 2022 quan surti el calendari començar a plantejar-se les pròximes dates i objectius.

El resident al país té, avui dia, una de les millors esquats d'Europa, però «el meu objectiu és que els altres dos moviments (press de banca i pes mort) també siguin referents i posicionar-me com algú mes complet, tot i que l'esquat és el meu moviment preferit, amb el qual pretenc arribar aviat als 400kg».

PUBLICITAT
PUBLICITAT