PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jiménez, amb ‘turbulències’ abans d’arribar a l’Uruguai

L’andorrana va haver de dormir a l’aeroport i va viatjar el mateix dia del partit

Per El Periòdic

Jiménez en el primer partit de l'Open de Montevideo.
Jiménez en el primer partit de l'Open de Montevideo. | Open de Montevideo

Vicky Jiménez va atendre, després de vèncer en el seu primer partit en el torneig a la cap de sèrie d’aquest, al mitjà de comunicació oficial de l’Open de Montevideo (Uruguai) per explicar la història que ningú havia conegut fins que es va acabar la trobada.


A les xarxes socials, una foto de la tennista andorrana dormint a l’aeroport va ser el focus d’atenció de molts aficionats. Arran del descobriment, i amb to d’humor, Jiménez va explicar que «vaig tenir uns quants problemes abans de venir a l’Uruguai. Vaig perdre el vol, no sabia si podria arribar i, de fet, ja teníem pensat tornar cap al Brasil a no sé ben be què fer i pensant ja que no anavem a aconseguir-ho». Per sort, la del Principat va rebre l’ajuda «de moltes persones, i vam acabar agafant un vol a les 11.30 hores per a després jugar per la nit. Òbviament vaig tenir que dormir en l’aeroport, en el sòl, i és una cosa que mai havia fet i que espero no tornar a repetir», va dir entre riures la jove tennista. 


Amb tota aquesta aventura, Jiménez va recalcar que «no sabia que jugaria tan bé, sent un altre país, amb vent, a la nit on no veia bé, i em preguntava com anava a guanyar, a més contra la número 1, però finalment vaig decidir estar trenqui-la perquè ja havia tingut bastants problemes com per a no estar-ho». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT